^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. Onda jedna Ciganka i jedan Kinez. Video sam malorpe jednog slatkog na vestima. Krenuo u prvi razred. Živi u Šapcu.

2. Цинескиња, односно Киганка.

3. Moj je deda bio 1/4 Kinez. Ako vam šta znači.

4. Dobro je da ne spemujete temu... :D

5. Ovo je sve konstruktivno.

6. aj smirela da vas ne pobanujem.

7. E, aj smirela da vas ne pobanujem.

8. Dala sam pre par minuta komentar na nešto (ne sećam se šta), i sad ga nema. Obrisan ili...?

9. Moguće da je definicija obrisana.

10. "Ako autor 1 napiše 5 odličnih definicija dnevno, tada bi mogao da napiše svega tri."
    - Kada mi nađeš onoga koji napiše 5 odličnih definicija na dan, vodim te na deset u pola s' lukom u "Banjalučki"...

"Ako autor 2 napiše 5 sranje definicija dnevno, tada bi napisao 3."
    Odlično. Obrisao bi ih i zbog ispucanog dnevnog bonusa nas ne bi više smarao sa sranjima.

"Ako autor 3 napiše jednu dobru definiciju dnevno i 4 loše, tada bi prvog dana napisao 3 loše, a drugog ili 3 loše ili eventualno 2 loše i jednu dobru..."
    ??? Ne bi... napisao bi 33 loše i sve bi ih obrisao i pretrpavao groblje svojim definicijama. Pojedini autori imaju više definicija na groblju nego u životu... možda i duplo više...

"ali neću da pristupim problemu tako što ću da menjam pravila igre. Ajde vidite da se pobedi to na neki malo viteškiji način..."
    Probano 3000 puta, ali stvar se otrgla kontroli. Ti glumiš "surovost" u brisanju definicija dana, a sad, kada ne treba tražiš neko viteštvo... Stvarno si kontradiktoran... :)

11. Минже, луцидност ти избија на сваку пору. :)

12. ja glumim surovost? grešiš, da sam se nazvao "šaljivi" isti bi mi princip bio :D ne sudi o ljudima na osnovu nadimka :D

sve u svemu, uvek će biti sranja, makar bilo 5 puta više autora sa po jednom dnevno ili ovoliko sa po 5 dnevno. fora je naći drugi način. zašto braniti nekome da definiše, samo zato što je loše? ko sam ja da kažem da je to stvarno loše? ako je iole dobro /tipa: "čak noris" - onaj što meće dragović doris, što guzi tadića boris, što kad slini ne pije propolis, što vozi mini moris....), ne obrišem...

13. "Ko sam ja da kažem da je to stvarno loše?"
    - Ne sećam se da si se ovo pitao kada si brisao definicije dana...
    Pardon, odlične definicije dana... :)
    :miriši mi na ban: :)

14. lolo nikada nisam obrisao odličnu def. dana

(p.s.
    mislim da je dosta ljudi pogrešno shvatilo preduslove za ban, pičkasto je da kažeš da ti nešto miriše na ban, ako nisi svojim ponašanjem zaslužio isti :D, opusti se, torima )

15. Људи, који андрак са овим постером који сам окачио? http://vukajlija.com/zabava/posteri/3212

16. То само Бог зна.

17. Не знам је ли баг, и јуче ми се то десило.

18. Мислиш на то што кад га линкујеш показује да га нема?

Сигурно је баг... нема шта друго да буде... али ми модератори то не можемо да решимо...

19. @
    Pa, kad sam pička... :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.