^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. Како рано устаје овај Сурови! Вредно дете! И радно. xD

2. Kazeine,
    desilo se da dva puta "okačim" tekst koji niste smatrali definicom i obrisali ste ga (ne znam ko i zato govorim u množini, ne persiram ti)u roku od 3-4 minuta. Smatram da je jednako vreme potrebno za brisanje degutantne (bolje reći srpski : bolesnog teksta) def. "double pleasure". Pošto ste ga ostavili čak PUTA DUŽE, procenila sam da je dotičnoj osobi (ma ko to bio) ne treba dozvoliti da obavlja taj posao. A to što sam personu izvređala, to je zato što sam bila besna. Kad se persona izvini meni i svim ostalim Vukajlijašima kojima to smeta, onda ću možda i ja. Ja mogu biti i nepristojna i neobrazovana i bezobrazna, ali je vaše da me banujete kad preteram.

Kako banovati osobu koja ostavlja Samhainovu definiciju , ponavljam, PET PUTA DUŽE, od vremena koje je potrebno za brisanje nekvalitetnih definicija??!!!
    Imače, svaka sprdnja/ironija u formi definicije ili komentara na račun tabua mora biti brisana. Nadam se da se oko ovoga slažemo.

3. Da li bi ste vodeli ko mi je sinoć, ili bolje reći jutros zalepio brdo minusa.
    Iako znam ko je, red je da vi rešite to.
    Novi član je, i očigledno ne zna da se problemi ne rešavaju tako, nego direkt u stomak.
    A možda mu frka, ko zna.
    Fala

4. @мајав
    Кани се тога, женска главо. :)
    Преозбиљно ово схваташ. И модови су људи.

5. majo, ne znam u čemu je problem što je neka definicija ostala u životu "čak 15 min" a neka samo minut ili dva. Moderatora ima 12+kaizen, i svako ima neki svoj pristup brisanju definicija. Ja, na primer, ako smatram da je definicija bezveze, brišem i kad piše "objavljeno pre sekund". Neko sačeka da vidi reakciju drugih, neko ne. Ne možeš po tome suditi o dvostrukim aršinima. Nekad se loša definicija provuče i obriše se tek sutradan. A o "banovanju osobe koja ostavlja Samhainovu definiciju PET PUTA DUŽE..." mi je smešno da govorim.

6. Munjo, video sam ko je, biće ti vraćeno kad kaizen popravi mehanizam.

7. Je l može neko da obriše sve postove sem prvog u temi MESTA PREBIVALIŠTA? :)

8. Black Hole, meni nije smešno.
    "Provuče se" ili "sačeka da vidi reakciju drugih" se zove greška. Lepo je uvideti grešku (svoju ili tuđu-nije važno). Efektnije je ako se prizna (gruba reč, ali nemam blažu). Ružno je razvodnjavati. Mnogo je ružno ako se nastavi po starom.
    Nađi se gde god hoćeš meni je svejedno.

Wojtek, ako je reč javna, onda treba da ima okvire u kojima može da se kreće i onda to shvatam ozbiljno.

9. Majo, nije ovo nešto od životne važnost. Pa, svi mi lupamo i pričamo gluposti, ali nam ljudi ne traže da povučemo reč, ili nam fizički zapušavaju usta. Pogreši čovek, čak iako je moderator.

10. peđa, izbrisano :).

majo, moderatori GREŠE, ali ne vidim razlog za toliku raspravu oko jedne jedine definicije. Ne kapiram zaista.

11. Dragi članovi, ova tema se zove "Pitanje (autor) - odgovor (moderator)", te se ponašajte u skladu sa naslovom. Hvala :).

12. @МаријанаП добро немој одмах да псујеш!
    Шалим се. :) Требао сам да поставим питање на Багови на Вукајлији. Моја грешка.

13. AAa neko me hejtujee! A Joj! Stvarno...

14. Jebiga, brate. :)

15. xD A svi su mi govorli da ovo nije sajt za mene ocigledno
    Btw stvarno vidite ciju su to kompleksi, imam dovoljno minuseva za zalbu u predhodnih 4 min...

16. Nemam pojma. :) Meni sve deluje isto, a i džaba sad kad ne može da se skine.

17. Ma kapiram. Kul svakako, iskreno sam ocekivao veci hejt. :)

18. Ma ništa, znam ja tvoje bodove napamet. :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.