Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Pa naravno, kad sam najaci :))
molio bih da mi na ovom posteru promjenite tekst ispod, tako da umjesto "probudi", piše "probudiš". hvala.
Imam pitanje. Šta podrazumevate pod lajkovanjem? Npr. kad čitam nekog autora, koji po mom mišljenju piše tako, da mi se više njegovih definicija dopada, i ja ocenim nekoliko pročitanih za redom, da li je to lajk?
Donna Iguana, lajk ti je kad u'vatiš da ocenjuješ nekoga, recimo mene, pa rokaš pluseve redom, bez čitanja, i u toliko kratkom roku da je bilo teoretski nemoguće da si ih uopšte pročitala, a kamoli s razumevanjem. Onda te modovi sankcionišu tako što ti oduzmu sve glasove koje si dala dotičnom autoru. :)
OK onda. Ne ocenjujem bez čitanja. Hm, što bih rokala pluseve ako ne pročitam? :začuđeni pogled:
Pa ima toga! Ja priznajem da sam umeo da rokam lajkove od 5-10 pluseva. :)
Ajde brdo minusa ako si frustriran ili kompleksiran, ali pluseve iz čiste ljubavi? :))Sry, malo mi nelogično.
Logično ili nelogično, iz ovih ili onih pobuda, lajk kao lajk postoji u vidu prekršaja, te se stoga i sankcioniše. :)
Po mom mišljenju, lajk je neka vrsta medveđe usluge. :0
Ok, kontam...Hvala jNy!
Da još nešto priupitam.
Kako ćete vi da vratite pluseve nama ishejtovanima, kad nemate više pojma ko se sve žalio za to?
Meni i nije do njih, nego da moj hejter pukne od muke što mi ne može ništa. Nadam se da će mi biti omogućeno da se sitim toj sitnoj duši, ili ćete kad se popravi tajm mašin, to objaviti, pa mi opet da kukamo?
Opet fala.
maro munjo ti znaš da ne moraš da brineš o tome pošto ja pazim na tebe :) uživaj
на једној дефиницији сам видео овакав резултат: ''56 : -1''
у чену је фора, први пут видим тако нешто?
Neki bag, niš' strašno.
ок...било ми чудно...
postoji li neki nacin da se nesto napise fontom 8?
Samo da prijavim još jedan hejt. Mada mislim da to džabe radim jer još uvek ni prošli niste skinuli. Proradi li to dugme?
http://vukajlija.com/svedski-sto/132744
Плагијат чега?
IKEA
oce mi neko odgovoriti na pitanje??...
izvini... ne moze musso :)
gamby... otvoricemo temu na kraju gde ce svako da prijavi ko je bio ikada hejtovan i ko zeli proveru, pa ce da pada banovanje i lepoljenje etiketa :)