Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
"Najomiljenije definicije" ne kontrolišu moderatori. Tu se nalaze definicije imaju najviše klikova na "omiljeno" da se tako izrazim.
Srebrna, ne možeš nikako ti. Jedino možeš svoje poruke da brišeš i da zamoliš one s kojima si se dopisivala da obrišu njihov deo prepiske sa tobom.
@brainiac96_Dio privremeno sklonjeno
Primetio sam da niste uklonili opciju kacenja slika, i da ih pojedini autori jos uvek kace. Ja okacio malopre, ali nikako mi nije jasno da li ona moze negde da se vidi i ako ne udjes u definiciju?
http://vukajlija.com/smesne/slike
brate, malopre vidim ovo čudo u svojim definicijama:
http://vukajlija.com/radoznalo-magare/133049
piše autor lax
niti sam ja to napisao, niti znam odakle je tu
molim za objašnjenje
hvala
kliknuo si na neki link koji automatski napravi definiciju. (sos je to provalio, ne znam da li se jos neko sa tim "zabavalja").
zabranicu to vec danas.
Uz izvinjenje za eventualni amaterizam: kako se u tekstu izvodi linkovanje? Ono kad napišem recimo "ovde" a to "ovde" bude ofarbano i podvučeno i vodi na neku levu defku koju ja odabiram?
Takođe, u svoju defku ubacujem, recimo reč "sinak" i hoću da ona bude link na defku za dotičnu reč?
Negde ovde sam našao da se linkovanje radi stavljanjem u uglaste zagrade, ali ja na mojoj tastaturi ne mogu da pronađem taj znak... neverovatno ali istinito... ni u engl ni u srpskoj tablaturi.
Угласта заграда, израз (у падежу), усправна црта, линк за ту другу дефиницију, затворена угласта.
Hvala Džimi, moram da se posvetim tome... negde moraju da izniknu te zagrade.
Na ovo Džimijevo uputstvo dodaš i objašnjenje sa ovog linka.
kaizene, sakrio sam ono da se ne vidi link, da skinem i to s profila?
ima jos jedan autor koji koristi kod sebe, poslao sam mu PVT
Lingvističko prase, na latiničnoj srpskoj tastaturi zagrade su ti na AltGr+F i AltGr+G :)
Hvala, ljudi, našao sam zagrade! Još samo ona "uspravna crta" kako reče Džimi: jel' to ova: /?
Uspravna crta |
Na srpskoj tastaturi ctrl alt w.
Не, то је коса црта. Ово:
|
A, ja... evo ga objašnjenje:ALT + 124 daje " | " Hvala Mastrixtu!
Držiš levi ALT i ukucaš 124 na numeričkoj tastaturi. Dobiješ " | "
EDIT: To, to.
Ti si pijan :D. Desni alt + W.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Po čemu je ovo plagijat?