^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. Da li je moguće da obrišem sliku, ili je ta opcija ukinuta?
    Ako je ukinuta imam molbu da se sa definicije pljuješ kao krokodil obrišu prve dve slike, jer su greškom poslate 3.
    Hvala unapred.
    Mislim da bi bilo dobro vratiti makar opciju editovanja teksta uz sliku.

2. Hvala Ivana :-)))))))))))

3. zasto petroffovi posteri se ne vide s vremena na vreme...oce li ga neko nauciti kako il on zna pa je to tako?

4. on iz nekog razloga jos uvek vidi "staru" vukajliju (na staroj IP adresi). nek se javi ovde ako vidi ovu poruku da mu objasnim kako da se "prebaci" ručno.

5. A šta se dešava sa grobljem? Nigde ga ne vidim.

6. Ups, našao sam ga. Sorry...

7. Što se vi modovi ne usaglasite među sobom i odlučite već jednom da li stoji ona zabrana reklamiranja na četu ili ne?

8. Господине генерале, јављам се по наређењу!
    :)
    Таман сам помислио да сам почео да лудим, кад оно међутим!
    Шта да радим?

9. Sad sam shvatio da nisam ja genereral :) nego treba dodje kajzen.

10. МОТИКА јеси ти модератор?

11. U pravu si spamujem ko da jesam. Jesam.

12. Motiko, da li smeš da riljaš i spamuješ oko crne rupe?

13. Јбг. А готивио сам те ја, баш!

14. Iskusni
    Ko i uvek :)
    Viruse
    Kapiram.

15. ko mi izbrisa definiciju? zezao sam se sto se tice primera ali izraz postoji i koristi se

16. hoce li neko da odgovori?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.