^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. ne mora da je vracaju, cist azebancija je bila nego nije lepo bez razloga da se obrise

2. Si siguran da si dao pravi link???

3. nema link defka je u groblju, e sad vidim da nije prva, nije mi izbacivao na pretrazivacu jer sam zaboravio apostrofe da ubacim

losa je, i sam sam hteo da je izbrisem ali ne znam zasto si ti to uradio

kako god, ostavi je gde je

4. Ko kaže da sam ja :). No, nebitno, ionako ima bar još jedna pređašna na tu foru, ova je realno suvišna.

5. Може ли неко да ми одговори на питање са пређашње стране? Да се не понављам.

6. Прочитао сам ја, и то трипут. Дакле, један аутор качи линк своје две дефиниције, једна написана три минуте пре качења а друга неких 17 сати пре качења, упадају двојица модератора, и...ником ништа. У чему је кеч?

7. Motika moderator? Od kad, kako, zasto, sta mu je to trebalo..Ili je samo stavio natpis na sliku iz zajebavanja?

8. Ne znam, Slavko. Ja da sam video, pobrisao bih definicije. Možda nisu videli, otkud znam.

@Mel

Mod je Motika.

9. E do kurca, sad cu da ga stignem u dzulaju..Koga ste vratili nazad medju obicne autore?

10. Nikog, samo smo se pojačali.

11. Imam pitanje.Pošto sam otvorio novu temu http://vukajlija.com/forum/teme/7346,
    treba da otvorim još jedan nalog za majstora Krpikuću,ako nije problem,pošto bi ovaj nalog bio korišćen samo za reševanje problema na temi.
    Ne bi ga koristio za nešto drugo.:D

12. Da li neko čita predloge članova za 2010-u god?
    I kada će se predlog uzeti u razmatranje?

13. ima li neki moderator on line, vrlo je hitno i zabrinjavajuće, ako ima neki privatniji čet, da ne smaram ostale. PLZ

14. posalji mi pvt

maro, valjda pogleda kaizen
    otvaraj elektricar... nemoj da glasas samo sa tim nalogom i da dajes svima sifru

15. Ko će njega da sačeka:))
    Da li vi imate ovlašćenje da zabranite kačenje slika i klipova na čet?

I vas to nervira, te ne znam zbog čega se taj problem ne reši već jednom.
    Lepo lupite zabranu kao za reklamiranje definicija, i ćao.

16. slike su ok dok se ne pretera i ne pocne da smeta ceterima... jel preterao neko?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.