Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
celt ili ko je već dežuran evo novajlije http://vukajlija.com/recnik/autori/18773
Ako bude pravio probleme slobodno lupite ban!
A pa ja tamo direktno kažem onome koji je preterao.
Neću ovde:)))
Fala na odgovoru, iako mi se ič ne dopada:))
zasto ste mi obrisali definiciju "odlazak"?
vratite mi je, nisam zahtevao da je obrisete
ocete beknuti? jel ima ovde moredatora?
Ima... ali ne bleje jer nisu ovce
Reklamirane definicije na cetu mladje od 24 sata se brisu.
u redu
jel mogu opet da je napisem?
naravno, samo izvoli
hvala, izvinite za blejanje
Moze li nekako da se spreci pojava da se neki clanovi ispale pa pocnu da stavljaju klipove na cet ko sumanuti... Jedan ili 2 ne smeta nikome ali kad nagrnu a cet jos koci nije zanimljivo a teza je komunikacija mnogo.....
Када ће бити одбанован аутор по имену Гоал? Дечко је банован веома давно, и то због вријеђања другог аутора. Он ми је често слао ПВТ-ове. Да није било њега, не бих ни знао шта је ПВТ :)
Goal? hm
etotebe, odbanovali smo goala, sad opet možete da hotujete preko PVT-a. Uzdravlje :).
Е, кад си ту Корлеоне, да те упитам нешто... Је ли оно твоја слика до које се дође када се кликне на линк поред твог профила? Скроз сам те другачије замишљао. Мислио сам да носиш наочаре, вијетнамку и свијетле излизане фармерке. Да си мршав, и да палиш пљугу једну на другу. И да приватно слушаш Ајрон Мејдн.
о кеј блек холе, хвала у гоалово име :)
Sto mi sad obrisaste poster :D ovoga momenta, ovaj co'ek sto sjedi u busu na stolicu :(
Bilo 3 puta do sada. I obrisano je 3 puta. Drugi razlog ne postoji.
Aham, OK, nisam znao ;)
ali vam nikad necu oprostit' onaj za dvolicnost, da znate!
Okačićeš ti već nešto bolje ;)
Evo vec sam ;)
Што ми обрисаште "Мрква" постер?