U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
па што ми обрисасте постер са Обамом? мислим да је он бољи од неких који су ми остали тамо необрисани
http://www.youtube.com/watch?v=SkRyDGcKkUw
Обама, је је јеа!
у, зајебо сам се нешто, сори...
не могу никако да сконтам која четири постера су ми обрисана. сјетио сам се за два :)
ај здраво, да ме не бисте бановали због спемовања
Кога то експлицитно вријеђа ова дефиниција?
sve žene.
p.s. Nekad treba imati granice u slobodi govora.
Није ми била намјера да вријеђам, само пратећи сленг то се изводи као закључак!
- Јел можеш да вратиш да прочирам коментаре???
Trenutno ne iz teh. razloga. Snimi link sa groblja pa neki drugi put.
@virus15: vratio sam def. nije toliko strašno jebem mu miša moderatori :D
a jeste sleng, doduše defincija je manje više plagijat :D
Ок, ал није ми била намјера да вријеђам било кога, а жене поготово! Само ви бришите, ал ја када нешто напишем немам намјеру да вријеђам било кога, зато боље плагијат него експлицитно вријеђање...
brate šta je ovo, sad ne radi ni vraćanje definicija... sajt se raspada!
Pa ja mu rekoh, ali ti nisi video. Dečku daješ lažnu nadu. Sramota za prvog moderatora. Pih :D
što me nervira to...
kakva crna sramota, ja ni ne čitam šta vi žutokljunci blebećete :D
Sto mi obrisaste poster ? :) Crnac vas rascrnio!
Reklamiran je iako je mlađi od 24h.
Ljudi sve radi na sajtu. Samo je potrebno malo strpljenja (1 minut max) kada se brise i vraca definicija.
hmmm. izgleda da vracanje ipak ne radi...
E ljudi nikad se ne zalim za obrisane definicije ali ova mi znaci, jer sam nekom nesto obecao.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
definisao sam lik, pojam. I u jednoj recenici dodao nesto sto verovatno ne smatrate definicijom, ako moze da se vrati bio bih zahvalan, obrisite mi onda neku drugu.
Gazda menjaj hosting servis,ovaj ič ne valja!Počeće ljudi da napuštaju sajt i prilaze konkurenciji,a to nije dobro.
А ко је конкуренција?