^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. pa to nam dodatno pomaže, ako nešto promakne.

2. Jel može neko od moderatora da mi ispravi na posteru umesto Zobogan u kući-Tobogan u kući!?
    HVALA!

3. Nikola, pa to možeš i sam. Poster ti nije stariji od 24h.

4. Kako kad nema izmeni-obriši?
    Hvala onom ko mi ispravi!

5. Kad udješ na poster, imaš opciju sa desne strane i izmeni i obriši, samo što ne možeš da brišeš, ali možeš da edituješ naslov i tekst :)

6. GLUP....Džaba , ja sa desne strane svojih postera NE VIDIM "izmeni obriši"...

7. A kad udješ baš na sam poster (recimo klikneš na naslov ili na "nema komentara")? :)

8. Аман, преправио сам већ. :)

9. Ma čisto da dečko nešto nauči, kad sam već zaludan :)

10. Cika Predrazinjo, kako se postavlja komentar na sopstvenu definiciju, stariju od 24h ? Hvala unapred, murbi!

11. Иначе, ја сам му обрисао 3 постера која му сад фале.
    Кажем унапред, да не пита. :)
    Нису по пропозицијама.

12. Aj reci ko mi briso postere? ok! video! a koji su propisi?

13. @Murbi koliko ja znam isto kao i na bilo koju drugu :)

14. Најлепше хвала. Обрисаћу сад пост јер ова тема ипак служи за паметније ствари.

15. Da li je dozvoljeno,repostavljanje već postavljenih postera,sa uvredljivim porukama autoru?Lično mislim da komentar svako može da ostavi,tamo gde treba a ne da ismejava autora....

konkrertno mislim da je ovo za ban...!!!

http://vukajlija.com/zabava/posteri/3601

16. Малопре сам ришкао по оној чувеној теми за Анн Ла Моон и провалио да је она јуче била последњи пут активна (?!). Не проваљујем , јел је било неке приче о томе после затварања оне теме?

17. Peki, očisti sneg, jedi slanine i belog luka, pročitaj nešto pametno, mani se kojekakvih gluposti koje serviraju neki nebitni likovi željni pažnje. Topla preporuka ;). Nije bilo više ikakve priče o tome, niti će biti.

18. Ок , само сам то хтео да чујем. И не треба да буде приче.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.