U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Узео сам сад да гуглујем своје дефинцијије ...да не поверујеш колико сајтова редовно избацује дефиниције са вукајлије...
Скрећем пажњу модераторима да ми је неко скинуо око 110 гласова.
Молио бих модове да обрате пажњу на то.
Mi ćemo da damo jedan razglas kad nam se opravi brisanje glasova, pa se tad na tenane prijavljujte. Nećete zaboraviti, sigurno.
Pa džaba sad da nam prijavljuješ hejt/lajk, kad smo nemoćni da uradimo nešto po tom pitanju. :)
ЈТУ, то мора да је био неко ко ти је претходно дао најмање 80 плусева. :)
Dobro, kada budete mogli, vratite.
Nije toliko zbog glasova, koliko zbog "principa"
Sada ne razumem DŽimija
u potpisu: Vaš retardirani
На дну листе ''однос других према ЈТУ-у'' је лик код кога си у минусу од 29 комада. Капираш?
Ne baš
Вероватно пише на пар места, али да ли је кажњиво да, пар сати после брисања сопствене дефиниције због килавог скора, аутор постави исту такву или благо измењену дефиницију?
И, хоћете ли уводити неки систем претплате на дефиниције одабраних аутора(неко прочита пар мојих дефиниција, одушеви се, "претплати" се и стиже му мејл или нека врста обавештења на сајту када поставим нову дефиницију)?
Nije kažnjivo.
To drugo pojma nemam.
Da li možda znate šta to kaizen planira da promeni u vezi jedan autor-jedan glas?
i zašto mi je def.skinuta?
Zato što nije definicija, nego neki tvoj stav/pitanje o nekoj temi.
@brainiac96_Dio
Još se razmatra.
ok,samo malo je previše def...pljuga,vcšolja itd...
bane, mislim da te sad nisam ukapirao.
Е, да, шта је са оним новим супер-зајебаним алгоритмом за израчунавање популарности који је Каизен помињао?
pa kažem,da jeste to moj stav,ali bilo je STAVOVA,a ne baš uvek pravih def.,ja se trudim da se ne ponavlja isto!
To si u pravu, al ova nije ličila ič na definiciju. Sorry, but jebiga.
majmunoliki, radi se na tome.
ok...:))biće neka prava..!