U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Mislim da mi nestaju plusići sa definicija koje sam ocenio u zadnjih par minuta, a ne mogu ponovo da glasam!!! DAKLE MODERATORI, oće li neko intervenisati? Il uzalud + - ?
Bag je, Nidžo, sad su se pojavili.
Jel bi mogla da se otvori neka tema na forumu gde bi clanovi mogli da traze promenu nick-a, posto od ovih slanja PVT-a tati kajzenu nema leba?
Отвори па пробај, али буди оригиналан.
Koj moj i dalje imamo tagove kad ih 99% autora ne koristi u defkama?
ja ne znam ni kako se koriste,a pravo da ti kažem,ni šta je to...
Ni ja
Biće Vam objašnjeno za 3 minuta:) u jednoj temi na forumu
evo ga http://vukajlija.com/forum/teme/7453?strana=1#post_341182
Je li moguće da mi je neko izbrisao poster? ...prvi koji sam i postavio
Moguće je.
E ovako,jedva sam nasao ovu temu...hvaaaaaaaaaala bogu,pa kad sam vec ovde da se izjadam malo. :))) salim se,samo da postavim par pitanja i predloga.
Pitanje 1: Jel moguce da ste mi vratili definiciju koju sam trazio i to nakon toga sto sam je ja vec otkucao drugi put da se ne bih zamarao svadjom sa vama.
Pitanje 2: Banovali ste Autora "Cara3" zbog vredjanja drugog korisnika,pa me zanima dal' je to zbog mene jer me je vredjao na pvt-u. Ako jeste recite mi i molio bih vas da ga odbanujete jer me grize savest sto je tu i moja krivica,ako nije to upitanju boli me uvo!!
A Predlog : Sobzirom da sam jedan od najvecih smaraca na sajtu i da mnogo mrzim odredjeni broj moderatora (pronacice se neko),ne mora niko da mi kaze,znam da smaram ponekad bas-bas i kad je vec tako,stalno me banujete iz raznih razloga,stoga bi hteo da se izvinim za sve svoje greske psovke i sve za sta je potrebo,ali trazim nesto zauzvrat,a to je da, ako nesto radim, me opomenete fino!! Kazem ovo iz par razloga : Ili dodjete pa mi zapretite..
Pr. 1: Shiva : Aj jos jednom mi nalepi ovaj kopi pejst i....ne znam nastavak. U svakom slucaju je bilo drsko,nisam nakon toga to uradio nego sam prigovorio za drskost i bio sam banovan,ZASTO??
Pr 2: Mali prst me je banovao bez ijedne reci!! Priznajem psovao sam,ali morao je da me opomene.
Nemojte ovo da shvatite kao prebacivanje,nego na skretanje paznje da se to vise ne radi jer kakav je ovo sajt ako su moderatori oni koji misle da su uhvatili boga za pertlu zbog tog statusa!! Ja ovo necu moci opet da nadjem pa mi linkujte na pvt kada mi odgovorite....
A zašto i ima li to na "groblju"?
Melkijades, tebi baš dosadno. Dosta spemovanja ovde.
Блацк Холе,одг ми ти пошто је Мотика неозбиљан.
Бели, не иде опомена пред бан кад је у питању псовање. Зато што ретко ко псује двапут исту особу овде. Иде одма бан.
Осим Царе, али он прави дупле налоге ради тога. :)
Aj...
1. Moguće je ( iako pojma nemam o čemu se radi ).
2. Banovan je zbog vređanja svih redom. Vređanje preko pvt-a nije u našoj nadležnosti.
На све ово што сам искуцао овако мали одговорчић. Али ја нисам псовао друге кориснике,писао сам текст једног клипа који садржи речи које нису за чет,да ли то нешто значи?
Džimi šta bi sa onim pravilnikom,jel si "nažvrljao nešto" i kada će to da bude postavljeno?
Evo linka ako si zaboravio http://vukajlija.com/forum/teme/7247
Mislim da je Dr Janković nešto radio po ovom pitanju,tako da manje posla ostaje za tebe.
E beli ja sam kriv,pošto sam ja okačio klip.Izvini!