Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Proradilo je glasanje.
Ništa, sačekaćemo Kaizena, a kad on to sredi, prijavi definiciju (pošto će tad verovatno da prođe 24h) i biće ti obrisana.
Јел има неко искуства са овим од раније? Хоће ли плусеви дати у међувремену да се урачунају касније кад се одбагује?
Hoće, Peki.
pitanje za motiku ili ko mi je vec obrisao ovu defku
http://vukajlija.com/zli-moderator/136371
ne moras mi je vracati, jel mozes samo da mi posaljes komentare sa nje na PVT? nisam procitao svih 8
Jbg, nece da je vrati sad sa groblja a jedino tako mogu da se vide komentari.
mozes posle da probas?
Ok.
što mi obrisa turkiš erlajnz?
Reklamiran je u komentarima iako je mlađi od 24h.
Mada, kad bolje razmislim, poster je, neće biti def. dana sigurno :D. Tako da, stavi ga ponovo, al nemoj da ga reklamiraš.
glasovi ponovo zezaju,kad će ovo da se popravi?????
Ускоро...
Koliku platu imaju moderatori? :)))
Kako koji, Peđa :). Neki nemaju ništa, a neki imamo mnogo :).
Ajoj, znači ne sme se kači link od postera nigde ukoliko je mlađi od 24h... Ludlo :)
Pa ono, nije da ne sme, to se uglavnom da definicije odnosi. Možda sam ja po automatizmu obrisao, jebiga, ponelo me :).
aaaaaaaaaa,blek,ajde molim te brzo,pogledaj poslednju defku što sam stavio,i obriši dve slike,baguje vukajlija pa sam slučajno stavio tri iste...
#obrisane
EVe ga opet, u izmenjenom poboljšanom izdanju. :)
Jel te daleko odnelo?
Tripnuo sam daleeeeeeeko :).