^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. Proradilo je glasanje.

2. Ništa, sačekaćemo Kaizena, a kad on to sredi, prijavi definiciju (pošto će tad verovatno da prođe 24h) i biće ti obrisana.

3. Јел има неко искуства са овим од раније? Хоће ли плусеви дати у међувремену да се урачунају касније кад се одбагује?

4. pitanje za motiku ili ko mi je vec obrisao ovu defku
    http://vukajlija.com/zli-moderator/136371

ne moras mi je vracati, jel mozes samo da mi posaljes komentare sa nje na PVT? nisam procitao svih 8

5. Jbg, nece da je vrati sad sa groblja a jedino tako mogu da se vide komentari.

6. što mi obrisa turkiš erlajnz?

7. Reklamiran je u komentarima iako je mlađi od 24h.

8. Mada, kad bolje razmislim, poster je, neće biti def. dana sigurno :D. Tako da, stavi ga ponovo, al nemoj da ga reklamiraš.

9. glasovi ponovo zezaju,kad će ovo da se popravi?????

10. Koliku platu imaju moderatori? :)))

11. Kako koji, Peđa :). Neki nemaju ništa, a neki imamo mnogo :).

12. Ajoj, znači ne sme se kači link od postera nigde ukoliko je mlađi od 24h... Ludlo :)

13. Pa ono, nije da ne sme, to se uglavnom da definicije odnosi. Možda sam ja po automatizmu obrisao, jebiga, ponelo me :).

14. aaaaaaaaaa,blek,ajde molim te brzo,pogledaj poslednju defku što sam stavio,i obriši dve slike,baguje vukajlija pa sam slučajno stavio tri iste...

#obrisane

15. EVe ga opet, u izmenjenom poboljšanom izdanju. :)

Jel te daleko odnelo?

16. Tripnuo sam daleeeeeeeko :).

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.