Proradilo je glasanje.
Ništa, sačekaćemo Kaizena, a kad on to sredi, prijavi definiciju (pošto će tad verovatno da prođe 24h) i biće ti obrisana.
Јел има неко искуства са овим од раније? Хоће ли плусеви дати у међувремену да се урачунају касније кад се одбагује?
Hoće, Peki.
pitanje za motiku ili ko mi je vec obrisao ovu defku http://vukajlija.com/zli-moderator/136371
ne moras mi je vracati, jel mozes samo da mi posaljes komentare sa nje na PVT? nisam procitao svih 8
Jbg, nece da je vrati sad sa groblja a jedino tako mogu da se vide komentari.
mozes posle da probas?
Ok.
što mi obrisa turkiš erlajnz?
Reklamiran je u komentarima iako je mlađi od 24h.
Mada, kad bolje razmislim, poster je, neće biti def. dana sigurno :D. Tako da, stavi ga ponovo, al nemoj da ga reklamiraš.
glasovi ponovo zezaju,kad će ovo da se popravi?????
Ускоро...
Koliku platu imaju moderatori? :)))
Kako koji, Peđa :). Neki nemaju ništa, a neki imamo mnogo :).
Ajoj, znači ne sme se kači link od postera nigde ukoliko je mlađi od 24h... Ludlo :)
Pa ono, nije da ne sme, to se uglavnom da definicije odnosi. Možda sam ja po automatizmu obrisao, jebiga, ponelo me :).
aaaaaaaaaa,blek,ajde molim te brzo,pogledaj poslednju defku što sam stavio,i obriši dve slike,baguje vukajlija pa sam slučajno stavio tri iste...
#obrisane
EVe ga opet, u izmenjenom poboljšanom izdanju. :)
Jel te daleko odnelo?
Tripnuo sam daleeeeeeeko :).
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Psiholog · 20. Februar 2011.
Proradilo je glasanje.
Ništa, sačekaćemo Kaizena, a kad on to sredi, prijavi definiciju (pošto će tad verovatno da prođe 24h) i biće ti obrisana.
Јел има неко искуства са овим од раније? Хоће ли плусеви дати у међувремену да се урачунају касније кад се одбагује?
Hoće, Peki.
pitanje za motiku ili ko mi je vec obrisao ovu defku
http://vukajlija.com/zli-moderator/136371
ne moras mi je vracati, jel mozes samo da mi posaljes komentare sa nje na PVT? nisam procitao svih 8
Jbg, nece da je vrati sad sa groblja a jedino tako mogu da se vide komentari.
mozes posle da probas?
Ok.
što mi obrisa turkiš erlajnz?
Reklamiran je u komentarima iako je mlađi od 24h.
Mada, kad bolje razmislim, poster je, neće biti def. dana sigurno :D. Tako da, stavi ga ponovo, al nemoj da ga reklamiraš.
glasovi ponovo zezaju,kad će ovo da se popravi?????
Ускоро...
Koliku platu imaju moderatori? :)))
Kako koji, Peđa :). Neki nemaju ništa, a neki imamo mnogo :).
Ajoj, znači ne sme se kači link od postera nigde ukoliko je mlađi od 24h... Ludlo :)
Pa ono, nije da ne sme, to se uglavnom da definicije odnosi. Možda sam ja po automatizmu obrisao, jebiga, ponelo me :).
aaaaaaaaaa,blek,ajde molim te brzo,pogledaj poslednju defku što sam stavio,i obriši dve slike,baguje vukajlija pa sam slučajno stavio tri iste...
#obrisane
EVe ga opet, u izmenjenom poboljšanom izdanju. :)
Jel te daleko odnelo?
Tripnuo sam daleeeeeeeko :).