Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
сређено.
Hvala :)
Kada u definiciji pominjem nešto već definisano, kako da napravim link prema tom terminu?
Izvinjavam se ako je pitano i odgovoreno...
стави то у угласту заграду.
или ако треба да буде у неком другом падежу - отвориш угласту заграду, напишеш фразу или реч на коју мислиш ставиш | па ископираш линк тог термина из адрес бара па затвориш угласту.
Voleo bih da znam,posto sam nov,kako se izabira definicija dana?
Дефиниција дана је она која, од свих постављених тог дана, у року од 24 часа од свог постављања освоји највише гласова. Избор је аутоматски.
Jeste vi to obrisali definiciju dana?
da, kao nekvalitetnu.
A šta je tačno u njoj bilo nekvalitetno?
ne znam, autorka je sama odlucila da je obrise. verovatno je bila ispod njenog proseka.
Imam hejtera, jeeeeeeeeeee:)))) Ispitajte stvar, cenjeni modovi, dobio sam 15 minusa za tri sekunde. Ko li je, mamicu mu... :))))))
Jel moze nekako da se promeni nadimak?
Hahahahaha, lik je neumoran. Za sada mi je zalepio 60 minusa. Šta li se istripovao?
morgothmire, moraš da pošalješ privatnu poruku sa tim zahtevom ovom autoru ovde
mr.moon, da ukidam te glasove, taj autor te je ocenjivao na nekih recimo 3-4 sekudne. jel misliš da je mogao da pročita definiciju, oceni je i tako njih 40ak? ili da brišem glasove? mislim, čovek je ipak utrošio vreme...
Jebiga sad.
Nemoj da brišeš, jebi ga, čovek se ipak pomučio :))))
Hahahahaha, sila si Surovi.
šiva je to po kratkom postupku. ja volim tako da razvežem jezik dok ona odradi šta treba pa onda priča :D
Dok ti laprdaš, ja delujem. :)
Jaoj, Šiva, izvini... Mislio sam da je Dejvid, ovaj, Surovi reagovao :)
ona obavlja moje prljave, a i ostale poslove. čisti wc, upucava hejtere, lupa šamare i pravi opasnu kafu.