^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. slažem se sa malim prstom :D

2. Da li mogu biti proglašen za hejtera na osnovu velikog broja datih minusa jednom autoru? Ima tu par njih čije mi se definicije ništa ne sviđaju, pa oću ovo da proverim pre nego što krenem da nabijam palčevi na dole.

3. Модови, да ли сте ви то обрисали Херкула Поароа?

4. Nego sta smo nego sam je obrisao.

5. О, хваљен био Христос, на сајту има нормалних људи...

6. @tetka drol: ne možeš ako svaku definiciju pročitaš pre nego što je oceniš. ako nasumično lupaš, onda možeš i verovatno hoćeš.

7. Nekom opet nije dobro, sipo mi je 60 minusa. Pa ako bi mogao neki mod da to proveri i pomogne doticnom autoru da nadje neki novi nacin da leci komplekse, moze na primer da mu predlozi da izadje malo napolje da trci ili da se proseta po cistom vazduhu.

8. Neko mi upravo skide stotinak poenčića. Ustvari, još uvek ih skida, tako da ako je neko tu, neka ga pusti da završi, pa onda da mi vrne poJene :).

9. I mene je upravo neko ojadio za oko 200 poena i dok ovo pišem, on to još uvek radi. Može li ovo da se sredi?

10. € Блек Хоул и Барракуда - Сређено

11. E ja ne pratim svoje poene, ali plasim se sad.Ako neko moze da mrzi nevinog barakudu i zvezdu sajta zrnog rupasha sta sve mogu da urade meni kada mogu na prste drvosecine ruke da nabrojim ljude koji me vole.Hocu jednu detaljnu proveru. :)

12. Pih, steta, fala celte, nisam mislio da ce neko da me shvati za ozbiljno :)

13. stvarno ih nemaš. dvoje su te fino ocrnili, ali je očigledno da su ti čitali definicije, pored njih, čini se da te svi ostali vole.

14. a sto si mislio da te zezam? pogledao sam, stvarno.

15. Чини ми се да ме неко оцрнио, додуше немам пуно дефиниција па није много, али погледајте то ако вас не мрзи :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.