^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. vratio sam ti definiciju, ali da obecas da jedno 3 dana nista ne napises na ovoj temi. ako napises, osiguracu da ne pises banovanjem.
    *nisam ti je obrisao inace

2. Kao siparica? Dooobro.

Nekvalitetna je, a i pritom i degutantna, zato sto je moderator tako procenio. Sta tu ima da ne bude jasno?
    I nisam skapirao da si mi se obracao "sluzbeno". Ne secam se da sam ikada otvorio biznis "Che Inc.".
    Sluzbeno...

I na kraju, ako vec spominjes opstu kulturu komunikacije, nemoj da pises odgovore u vidu EDIT-a svog poslednjeg posta.

3. Sevaste, ja sam ti obrisao definiciju. Takve definicije brišem bez glasanja. A što reče Če Vu , da sam znao da si ti, i da ćeš tako reagovati, veruj mi da bi poštedeo sebe objašnjavanja.
    Toliko morbidne definiocije ću uvek brisati bez ocenjivanja, pa čije da su.
    Degutantno = Morbidno = Bolesno = Neduhovito - to je moj subjektivni stav.
    Da je crni humor, pa ajde nekako, ali nije. Žao mi je. Celt je vratio definiciju, nemam ništa protiv.

4. celt : pogadjaj triput :D

1. Jeste MarijanaP
    2. Nije MarijanaP
    3. Jeste MarijanaP

Jesam li pogodio ? Ako nisam,jel mogu jos 3x ??

5. Zašto je ''kaladont x'' zaključan? Zbog obima?

6. Bas tako.
    Uvek ima "kaladont x+1".

7. nisi pogodio murbi

8. ne bi bilo lose po nas da je ona...

9. ne bi bilo loše i da nije.
    dosta o ovome. nije ovo tema za to.

10. Да ли би модератори могли да врате из Хада дефиницију "Учење" коју сам јуче обрисао. Хвала.

11. Gde je nova definicija dana???

12. e, vidis, to ti je dobro pitanje

EDIT: nije dobro nego je odlicno pitanje stavise.

13. Обрисаћу је па ћу је опет окачити ако није проблем, пошто сам је обрисао на 1:1 :)

14. bilo 1:0 :)
    kriv sam :)
    moze.... trebao si odma to.

15. Ovo je trebalo da bude nova definicija dana. Obrisano na zahtev autora. Mystery solved.

16. e jebem ti.... ovo bre pojam sta bi trebalo da je dobra def, u odnosu na ostale.
    razmisljam se da je vratim, malo na svoju ruku.

17. zanima me da li je to bug kod mene ili nesto nisam dobro skapirao...najnovija definicija dana je PENTREKSIL od pre 4 dana..i jos nesto...jer se definicije dana automatski pojavljuju na homepage ili to moderator stavlja?

18. @Avikakote
    Pazi, jedna definicija dana je izbrisana sinoć. Obrisao je autor, dobrovoljno, možeš je naći na groblju ako te baš zanima. Zato što je ona izbrisana, ostala je ova prethodna na meniju, jbg. :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.