^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. ja sam je vratio a vi kako ocete.
    ovo vam je inace primer kako defka treba da izgleda. ako se nekome ne svidja ili mu/joj je gadna neka da minus, ali ne bi trebalo da sedi na groblju kad je vec izabrana za def dana.

2. celte to sam i ja rekao autoru cija je, ali je on ocigledno bas zeleo da je obrise te je isti zahtev poslao sledecem moderatoru.

3. napravio sam kompromis sa autorom. reko sam mu da je vracam a on kako oce :)

4. sweet. tako treba.

5. Јел сте чули вас двојица за МОД форум? :)))

6. sta fali... malo egzibicionizam. da vide autori kako nam je zabavno moderisati (jebalo se) :D

7. Ja volim da dodjem ovde da popricam malo sa nekim raspolozenim moderatorom , dobar je ovo rumfo

8. ae jedno noobovsko pitanje :D da se modovi ne smore..ja sam ispucao svih 5 defki...jer dobijam novih pet kad istekne 24h od poslednje....ili dobijam 1 kad prodje 14h od prve...pa 2. kad prodje 24h od druge...itd...tnx

9. Jes' da nisam mod, al' znam za tol'ko. Cim ti istekne prva, dobijas novu umesto nje.

10. Stvarno nisam mogao da listam 55 strana...stoga, pitanje:

Kako se menja korisničko ime? Već postoji Bora Drljača, ne bih da se zabunjujemo

11. Šta se desilo sa upozorenjem sa prvog posta na prvoj strani ove teme:

Sledi c/p

Артемида
    11.09.2009.
    U ovoj temi možete postaviti bilo kakvo pitanje u vezi sa sajtom i dilemama u vezi sa definicijama. Moderator koji je trenutno aktivan će vam odgovoriti.

U CILJU PREGLEDNOSTI TEME, SVAKI MEDJUSOBNI RAZGOVOR ILI POST KOJI NEMA FORMU PITANJA VEZANOG ZA SAJT BIĆE OBRISAN. ISTO VAŽI ZA OFTOPIK ILI SPAM. SVAKI PONOVLJENI OFTOPIK I SPAM ZA SOBOM POVLAČE BAN, BEZ PRETHODNOG UPOZORENJA.

Kraj c/p

Ovo je opet postao debatni klub. Pitam se onda jesu li moderatori dosledni onome što su sami postavili.

12. da.
    procitajte sta pise u postu gore... dosta zajebancije.

13. Е,приметио сам да дефиниције у којима са дефинишу музичке групе или песме често буду обрисане,под објашњењем да то нису дефиниције или су неквалитетне.
    Конкретни примери:
    http://vukajlija.com/pink-floyd/26131
    http://vukajlija.com/mot-rhead/39937
    Није проблем у томе што се бришу,него што примећујем да се углавном ради о рок групама;много људи је то пробало да дефинише неке рок групе или песме,па су потом завршиле на гробљу,а нису биле ни експлицитно вређање ни дегутантне.

14. pazi, ja u principu takve definicije ne volim, i uvek dam minus. Bez obzira da li volim bend ili ne...
    al recimo, ajd ova prva koja je obrisana:
    receno je nesto sto svi znaju, i ponovljeno je milion puta. kao nesto sa foruma, a primer je pesma. pluseve dobije od ljudi koje vole pink flojd, a definicija nije. obrisana sa punim pravom.
    kad pogledam, isto vazi i za drugu.

15. Ок,признајем да то нису дефиниције.Али,шта да је неко поставио на ту тему нешто што јесте дефиниција?
    Уствари,то је више тема за неки форум.

16. da. recimo kad bi neko napisao nesto na foru:
    http://vukajlija.com/metallica/61894
    nije neka def, ali kapiras sta sam hteo da kazem.
    to ne znaci da nema milio drugih koje ostanu, koje su forumske, al kad se naidje, obrise neko.

17. E sad,na groblju mi je definicija a kao razlog brisanja pise "na zahtev autora".Ja nisam od nikog trazio da mi je obrise,zato mi je lepo vratite.

18. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.