^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. Tako je, znači, glasovi koje dobiješ do sutra u ovo vreme se računaju.

2. načisto si me zbunio sad...Jel se računaju glasovi u prvih 24 h OD postavljanja( u mom slučaju 17. novembar oko 00:30) ILI glasovi sve do dodele definicije dana za 18.?

3. hm.....u pravu si, ja sam zabagovao trenutno:))) ulazi u konkurenciju svakako, i ako nije isteklo 24h od postavljanja.

4. Да појасним: Поставиш дефиницију. Ако она за својих 24х од постављања сакупи више гласова од свих других постављених истог (календарског) дана, а које су исто скупљале поене 24х од постављања, онда она победи и буде објављена не то вече већ сутра увече. (Како би оне постављене рецимо у 11 увече исто могле да скупљају поене 24х).

Дакле, сваки поен који је добила после 24х од постављања се не важи.
    Од дефиниција постављених данас , деф дана буде објављена сутра увече.
    Дакле, данас се бира за сутра увече, сутра за прекосутра увече итд.

5. Дургим речима, ако пуцаш на дефиницију дана, идеално би било да је поставиш у 23:59, оног дана кад видиш да остале дефиниције нису узеле много плусева. Онда би твоја дефиниција скупљала плусеве наредна 24 сата, докк би остале биле ''мртве'', тј. не би им се узимали нови плусеви у обзир.

6. što znači da se moja def. tepa za definiciju dana sa definicijama postavljenjim danas,17.novembra?

7. Да, да. Тепа се са њима, али победник се проглашава СУТРА УВЕЧЕ! (како би оне постављене рецимо сад, још није крај дана, могле 24х да скупљају поене).

Нема на чему.

8. U pravu si Korleone u potpunosti, izvinite na cimanju, bilo bi stvarno neumesnih komentara, necu je ni sad postavljati. Hvala i pozdrav

9. Интересује ме зашто неки пишу дефиниције тако што наслов напишу латиницом,а текст ћирилицом? Планирам да почнем на ћирилици да пишем дефиниције,али мора прво неко ово да ми разјасни.

10. Naslovi se mogu pisati ćirilicom, ali kad se definicija pošalje, naslov se prebaci u latinicu da bi definicije mogle da se razvrstaju po slovima (na dnu stranice). Pre je moglo da se definicije pišu ćirilicom, ali su one bacane u "?" sekciju.

11. Интересује ме шта ће бива кад неко лајкује на пример рецимо модератора, пошто они имају приступ информацијама које је, колико и за колико нацепо + и -а, на пример за рецимо +60 +100 палчева за пар минута. Имају ли модератори икакво правило по том питању, и икакву одговорност, сем моралне.

12. Briše se, kao i za sve druge članove.

13. п.с.
    Углавном бришемо једни другима, јер нам је помало жао:)))

14. Хвала, тако сам нешто и мислио. Паде ми на памет то пошто си ми комшија на листи најпопуларнијих:) рифрешујем и видим једно 60 плусева код тебе више за непуна пар минута, а сам знаш колико умеју да буду обимне твоје дефиниције...
    Па се нешто замислим, реко мора да је то нормално кад си мод... па онда сватим да није. Па реко да питам.
    Едит: Корлеоне капирам да није лако уопште :))

ЕДит: Полако Блек, пре једно сат сат и 20 мин, увек се фасцинирам, а и мало изнервирам, кад видим да неко може тако брзо да чита :)

ЕДит: Видим да си га пронашао, надам се да сам био у праву. Ништа лично, само ме то нервира.

ЕДИТ: :)

15. Tražim već po sata ko je, nije baš najjednostavnije da se nađe.

16. interesuje me kada se skinu bodovi kao posledice lajkovanja ili hejta, da li taj autor može ponovo da glasa za iste te definicije?

17. Korle, sto si nervozan?

18. КО ЈА? ЈА НЕРВОЗАН????
    .....сад сам ок........
    :аммммммммммммммммммммммммммм,амммммммммммммммм:
    :))

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.