E, a kad si tu, mene zanima, ako ja nekog lajkujem, aon mene hejtuje, pa vi obrisete i hejt i lajk, a ja onda njega hejtujem, jel mi onda brisete hejt? :))))))))
Imao sam juce defku:
Keva sestra drugarica
imala je 34:0 i svidela mi se. Mozda sam je ja slucajno obrisao, kad sam brisao neku drugu defku.
Da li postoji mogucnost da se vrati iz groblja ili sta vec?
Hvala unapred na odgovoru.
A el moze ova definicija http://vukajlija.com/ne-verujem/108965 da bude def dana, vidim nema je ili niko drugi je nece, pa reko aj da se ponudim?
Edit: :)
Edit:) Kapiram ali ako se obrise def dana, zasto automatski ne pusti sledecu, ili moze da prodje dan bez definicije dana?
Edit: Fala MP :) Secam se bio je jedan slucaj takav skoro, ali sam zaboravio kako se na kraju zavrsio.
Hteo bih da mi pojasnite zašto je moja definicija 'Patetika', koja je noćas bila proglašena definicijom dana, obrisana pod obrazloženjem da izaziva gađenje, to jest da je degutantna?
1.nije definicija, već samo primer patetike.
2.iznuđivanje glasova i samilosti na "opis stanja bolesnika" nije fer. Mnogi su se iz naivnosti zaleteli, dali plus, a onda im bilo krivo.
3.složili smo se da je za brisanje.
Zasto se umjesto obrisane def. dana ne postavi sledeca po broju glasova? Sinocna je postavljena u dvanaest a obrisana pet minuta poslije, glupo je da definicije nikih autora kupe glasove kao def. dana nekoliko dana. Dajte sledecu!
Za to da nije definicija sam dao obrazloženje u komentaru, a kroz opis stanja bolesnika prikazao sam šta znači biti patetičan a da mi ni na kraj pameti nije bilo da će neko u to poverovati.
virus, server bira def. dana automatski.
Quaker, ne kažem da si imao nečasne namere, ali jebiga, narod je čudo, u svašta će da poveruje. Meni lično nije degutantna, ali nije napisana kao definicija, te prema tome ne može biti ni def.dana.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
E, a kad si tu, mene zanima, ako ja nekog lajkujem, aon mene hejtuje, pa vi obrisete i hejt i lajk, a ja onda njega hejtujem, jel mi onda brisete hejt? :))))))))
Da :).
Imao sam juce defku:
Keva sestra drugarica
imala je 34:0 i svidela mi se. Mozda sam je ja slucajno obrisao, kad sam brisao neku drugu defku.
Da li postoji mogucnost da se vrati iz groblja ili sta vec?
Hvala unapred na odgovoru.
Враћена.
Meni se opet brojac cudno vrti gore-dole? Ili sam se navukla na caskanje sa moderatorima? :D
edit: Sređeno, enerdži.
edit
edit
sređeno
edit:sređeno. edit: sređeno
edit: sređeno
едит: биће
A el moze ova definicija http://vukajlija.com/ne-verujem/108965 da bude def dana, vidim nema je ili niko drugi je nece, pa reko aj da se ponudim?
Edit: :)
Edit:) Kapiram ali ako se obrise def dana, zasto automatski ne pusti sledecu, ili moze da prodje dan bez definicije dana?
Edit: Fala MP :) Secam se bio je jedan slucaj takav skoro, ali sam zaboravio kako se na kraju zavrsio.
Edit: Hvala najlepse!
Аутомат је неумољив мотико :)
Jeste li vi uveli sankcije za rotiranje slika, ili ne? Ako niste da se i ja bacim u taj biznis ?
Klečanje na kukuruzu ti ne gine.
Šalim se, kazna postoji: ban zbog spemovanja.
Pa praktikujete li vi izricanje tih kazni ? Ja upravo gledam dve slike koje se vrte već 15 sati dole .
Da, ako primetimo, a pošto se najčešće dešava da smo u različito vreme tu, onda je rotaciju malo teže primetiti. Jbg. Nije kažnjivo dok se ne uhvati.
Hteo bih da mi pojasnite zašto je moja definicija 'Patetika', koja je noćas bila proglašena definicijom dana, obrisana pod obrazloženjem da izaziva gađenje, to jest da je degutantna?
Da linkujem Quakerovu definiciju sa groblja da se ne izgubi.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
I, stvarno... što gu obrisaste? Nema ništa degutantno u vezi ove definicije.
Ne žalim se ja što je obrisana, niti tražim da bude vraćena, samo mi obrazloženje malo uvrnuto...
1.nije definicija, već samo primer patetike.
2.iznuđivanje glasova i samilosti na "opis stanja bolesnika" nije fer. Mnogi su se iz naivnosti zaleteli, dali plus, a onda im bilo krivo.
3.složili smo se da je za brisanje.
Zasto se umjesto obrisane def. dana ne postavi sledeca po broju glasova? Sinocna je postavljena u dvanaest a obrisana pet minuta poslije, glupo je da definicije nikih autora kupe glasove kao def. dana nekoliko dana. Dajte sledecu!
Za to da nije definicija sam dao obrazloženje u komentaru, a kroz opis stanja bolesnika prikazao sam šta znači biti patetičan a da mi ni na kraj pameti nije bilo da će neko u to poverovati.
virus, server bira def. dana automatski.
Quaker, ne kažem da si imao nečasne namere, ali jebiga, narod je čudo, u svašta će da poveruje. Meni lično nije degutantna, ali nije napisana kao definicija, te prema tome ne može biti ni def.dana.
Ok, ali opet obrazloženje treba da bude 'nije definicija', a ne da je degutantna, to je malo pregrubo, zar ne? :)