^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. Korleone, Izeditovao sam sliku sam...Ajde, molim te izbrisi poster da ja posaljem novi i vrati mi ta dva glasa koje mi je "verna publika" dala na poverenje

2. Ili sam mnoogo glup ili mi smrde noge..ali nemam pojma kako da napravim temu na forumu...hvala

3. Hm :). Uđeš u podforum u kojem želiš da otvoriš temu, tamo ti sa desne strane piše "nova teme", i to je to.

4. Iskusni, ne mogu da ti vratim glasove (tehnički).

Avikakote, odeš na forum i klikneš na podforum koji hoćeš, sa desne strane ti stoji "Nova tema", klikneš i dodaš.

5. Izbrisi poster Zasticeni svedok,Thnx

6. Hvala. ali nisam nista postigao/Ako moze, opet brisi...;)

7. kako da promenim ime, brat mi je promenio ime u toku pravljenja naloga i nisam video

8. nemoj da ga menjas, fenomenalno je :D

9. ajd...neću... Ko misli da je glupo nek napise Ime - a ako je ok onda Ime +. Neznam jel da menjam ili ne?

10. Име ти је врх имаш велики + од мене :)

11. Ovaj prvi nije zabranjen?

12. Е послао сам поруку Каизену о промени имена пре пар дана (па сам заборавио у међувремену), и ништа до сад, јел се то тако чека или сам нешто забрљао? Поздрав

13. Kaizen prvo mora da traži odobrenje od Saveta Bezbednosti, a SB od Ujedninjenih Nacija. Pošto Ban Ki Mun trenutno ladi jaja na odmoru, sačekaćeš malo. Ovaj, htedoh reći, promeniće ti čim vidi poruku :D.

14. Jel sve regularno sa ocenivanjem mojih defki poslednjih sat ipo? Meni se cini da jeste

Edit: Sve kul :)

15. Što, dobio si dosta minusa?

16. Mogu li vas zamoliti da zaključate temu http://vukajlija.com/forum/teme/2506??
    Smatram da je otišla predaleko i da joj samim tim nije mjesto na ovakvom sajtu,ja je prva smatram uvrjedljivom zbog nekih komentara...
    Vi sami procijenite!
    Unaprijed zahvalna......

закључано за сад

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.