Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Prelistao sam teme "sve vezano za Vukajliju" i nailazim samo na "prijavite krađu definicija SA Vukajlije"...
Dakle, uzdamo se u oko moderatorsko, nema tužikanja kad je o krađi ideja u okviru sajta reč...?
Zašto pitam?
Zato što sam sujetna, frustrirana kučka :)
naravno da ima. Takvu krađu nazivamo plagijat, i definicija novijeg datume se u 95% slučajeva briše. možete to prijaviti na forumskoj temi prijavite definicije za brisanje:
http://vukajlija.com/forum/teme/158?strana=67#post_229366
Koji mi se to srečković kači na svaku, ama baš svaku, definiciju svojim minusima. Jučer oko podne skinuo mi je desetak glasova ( i to perfidno, sa vremenskim razmakom, da ne izgleda kao hejt).
hm...ništa ne nađoh.
black hvala, ali nekome je ipak crevo na levo ...
Како ово није дефиниција?
http://vukajlija.com/celulozna-vlakna/112200
Када се целулозна влакна унесу, а има их највише у воћу, поврћу и житарицама, она се дују у цревима и онда настаје пражњење црева.
Definicija jeste, ali nema smisla.
"Celulozna vlakna
То је онда када након јела морате на једно место..."
Nije na odgovarajući način objašnjeno, pa samim tim i nema smisla.
'бро.
Celulozna vlakna
То је онда када након јела морате на једно место...
Meni ovo ne liči na definiciju. Probaj drugačije da formulišeš, ovako nema smisla.
Možeš da preformulišeš i pošalješ mi na PVT, pa ću da je izmenim i vratim.
Нека за сада, ништа ми паметно не пада на памет. Ако се досетим, написаћу.
Prije neki minut sam postavio sliku, koja je vidljiva kada otvorim definiciju al nema je medju postavljenim slikama u dnu strane! Šta je za reći?
Nekad zakoči, ne znam što. Pojaviće se verovatno kad još neko postavi sliku.
Ok!
Zajeb'o sam. Okačio sam dve iste slike na definiciju plastični vojnici, pa obrisite jednu ako moze.
ajd pogledajte ko mi kuca minuse, fala
Ja ne videh ništa sumnjivo. Nek pogleda još neko.
Dal me je cesljao neki hater sinoc ?
7,8 minusa, ništa strašno, a i kao da je čitao.
Iskusni hater :) , ma neka ga ... !#$%#$ li mu sve :)