^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. Ljudi , sta se ovo desava ? Mora li svaki put da se slognem kad udjem u sopstveni profil ? Izgleda da mi je obrisano par definicija , bez ikakvog obavestenja , neki glasovi su se iznaredjali ...
    Moze li da se od sad , autor obavestava na pvt sta su mu moderatori prckali , da bi se izbegle zdravstvene smetnje istih ?

edit: Sto je najgore , ni groblje ne mogu da nadjem , da vidim pod kojim razlogom su mi definicije sahranjene !

2. Groblje je prebačeno na dno stranice. Ne šalju se obaveštenja za brisanje definicija.

3. Ok .
    Sve su obrisane kao "Nekvalitetne" . Mozete li mi reci koji moderator ih je obrisao , da vidim da li je to iz licnih ili poslovnih razloga ?

4. Pa mislim da piše ko je obrisao. Ne boj se, niko ti ništa neće obrisati iz ličnih razloga, uostalom, za to nema razloga, ti si ok momak, ne verujem da si se bilo kome zamerio ovde.

5. Ne piše ko je obrisao iz objektivnih razloga.

6. Iz poslovnih razloga naravno. Da bi razlozi bili licni morao bi nam se licno zameriti a ti nisi toliko nepromisljen :)

7. Vidis koju ti paznju posvecujemo, nas trojica odgovaramo na tvoje pitanje. Volimo mi tebe :)

8. Murbi, ako misliš da si oštećen, sačekaj da dođe moderator koji ih je obrisao da ti da adekvatno objašnjenje. Mada, kad bolje pogledam, nisu ti baš "zlatne", i slažem se da možeš mnogo bolje.

Što se tiče objašnjenja na PVT, zar ne misliš da je malo uzaludan posao. Očigledno je da ti ovih par komada nije uspelo kao dobro, zagrej stolicu i napiši nešto stvarno dobro.

:)

9. E pa momci volim i ja vas , i necu vise da vas napinjem ( do sledeceg problema :) ) !

10. mogu li kako da obezbijedim def od brisanja s obzirom da sam iznio neke svoje stavove koji nisu bas naisli na pozitivne kritike a skor joj je trenutno 16:16....

jes da je glupo al morao sam da pitam..

http://vukajlija.com/crna-gora/112852

11. da pogledam samo...

12. ok. ako je neko obriše ti prijavi da ti se vrati(nebitno je i ne vređa nikog), ali samo promeni naslov jer je mnogo širok pojam, a u definiciji je drugi kontekst.

13. e ne znam sta da stavim...

14. ma stavi šta hoćeš, ili ostavi tako, rekoh ti, nije smak sveta...:)

15. Pitanje za black_hole (koji je upućen u materiju) : Što nije banovana ona mala hip-hoperka što NAM je izjebala sve po spisku?

16. Ma ja te njene uvrede nisam ni shvatao za ozbiljno, više mi je smešno bilo jer je neko derište, ali ako si se ti uvredio ili ko drugi, no frks, banovaćemo je.

17. Sad je banovana TRAJNO.

18. Pa bar je opomeni, ako ništa drugo. Umisliće da može raditi šta god želi. Ta nije ovo Krstarica. No dobro, to je moje mišljenje. Ti si taj sa značkom.
    :)

19. Podlegla je povredama :).

20. gde se dade groblje????????????

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.