Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ne želim da ti brišem skoro sve definicije, ali mislim da sam doneo pravu odluku brisanjem ove jedne. Ako sam pogrešio, lako se definicija može vratiti nazad, nije smak sveta...
Ne umem da objasnim značenje reči sleng na onaj način koji bi bio zadovoljavajući.
pre nego sam napisala prvu definiciju i registrovala se, nekoliko meseci sam pratila sajt i čitala definicije najboljih autora kao i samog administratora, ali izgleda sam glupa da ukapiram kako se definiše sleng. molim obrišite mi sve definicije da ne kvare reputaciju sajta!
ne, daleko od toga da tvoje definicije kvare reputaciju sajta, one ga čine mnogo boljim.
Ovo je bila samo jedna koja je bola oči u tvojoj odličnoj kolekciji definicija.
stare fraze, to sam pročitala ovde sto puta.ako si mislio da je vulgarna imam i gore od nje, časnije bi ih bilo sve izbrisati, jer mi ovako nije jasno. zašto baš ova? po čemu se razlikuje od drugih mojih definicija, jer uvek pišem istim stilom.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
to nije smrad.
za izraz smrad, tvoja definicija nema smisla, a primer je usiljen, neprirodan i nekvalitetan.
Čitam tvoje definicije i ova stvarno nije u istom rangu.
dobro, to je onda džukela, perverznjak, ljudska stoka, mamlaz, nabeđeni jebač, idiot, ološ, klošar, i još milion termina za takav tip ljudi. između ostalog i smrad! ok
...
Sa matematicke strane gledano, kako def dana nije postala definicija Zastitni znak
pa pazi, to ima veze sa vremenom postavljanja. ako si je napisao u 7 dan ranije, poeni se računaju samo do 7 danas. sve što si skupio od 7 do 12 ne ulazi u računicu za def dana...
To znam. Ja sam skupio dok nije postala juce 77:6, a lajka kad je postala juce imala je 74:11, a sam u kuci 68:11. Bas sam pratio zato se i pitam. Pravila igre od 24 casa znam :)
e pa ja onda ne znam odgovor :D
:D Ok nek ostanu postovi mozda neko zna, bas me zanima.
Mislim da je Zeki nepravedno obrisana def. dana, i voleo bih da se vrati. Molio bih i ostale moderatore da se uključe u diskusiju i izraze svoje mišljenje...
4 dana je bilo potrebno jednom MODERATORU da pročita definiciju dana, pa da se odluči za ovako extreman korak??? Extreman kažem, zato što je to ipak bila def. dana. Neću odustati dok je ne vratite, gde joj je mesto!!!
Progutao sam ono za brisanje definicija dana koje su imale znakove u naslovu, ajd nemože tako, al ovo što ste uradili Zeki je krajnje neprimereno! Smrad jeste upravo onaj čovek kojeg je Zeka definisala, i ja bih još dodao PERVERZNI SMRAD! Vratite Zeki nazad definiciju! Pa pogledajte samo koliko ljudi je glasalo za nju! Ili hajde, nek svi modovi razmisle o tome pa nam izvećajte šta ste odlučili! I obrazložite U PISMENOJ FORMI odluku, ako je negativna!!!!!! Onad to lepo dodajte u pravila definisanja, da znamo...I PRIDRŽAVAJTE SE STRIKTNO TOGA, a ne negde može da prodje a negde ne...
Mislim da je Zeki trebala biti obrisana defka jer ne zadovoljava kriterijume niti sajta niti ostalih zecovih definicija.
Zahebavam se normalno..:-).
Zeka je definisao odlično jedan primjer iz života i takvu ličnost nazvao smradom. Naravno da takav čovjek ima stručno medicinsko ime perverznjak ili pedofil ali suština sajta nije definisanje medicinske teorije (Zeka nije doktor na kraju krajeva pa da mijenja stručne izraze niti ima ovlaštenje) nego slenga. A sam zeko reče da je sleng nesputan , univerzalan i na kraju krajeva nazvati to nestilskim nije dobro jer bi 80% definicija sa sajta trebalo nestati. Slažem se sa Nikolom da to nije ni primjereno zbog ogromnog broja glasova i 4 dana egzistiranja smrada na vukajliji.
Da ne napominjem da je ovo veliko ohrabrenje smradovima iz faktičkog života.
Zec se opravdano ljuti.
Vratite mu definiciju.
Hvala.
Zaista je kontraverzno, obraca se paznja samo na definicije dana, a gomila smeca prolazi nezapazeno (nema veze, ne vidi je niko). Licno mi se ne dopada djavolova definicija, ali nije za brisanje - narocito nakon postavljanja za definiciju dana. Ako se dobro secam - a secam se, Duke Nukem je zbog ovoga otisao sa sajta - sacekali ste da mu definicija postane definicija dana, pa tek onda obrisali. A pre toga je imao dosta definicija dana, sto ce reci da je rec o dobrom autoru (koji u krajnjoj liniji dize rejting i posecenost sajta). Ako je cilj igre da na sajtu ostanu odabrani + oni sa jakim nervima, onda je sve ok, nema potrebe nista menjati.
Ili brisite pravovremeno, pre nego sto postane definicija dana, ili ne brisite uopste!
Pravda za Uroša, ovaj, autore definicije dana!
Surovi, bravo! Uspeo si da ispadneš licimur.
Za onu "Lajku" što si obrisao da ti čestitam, mada je poprilično glupo brisati definicje tek onda kada postanu definicije dana, jer je prosto nemoguće ne snimiti ih ranije, pošto se reklama vrti 24h, da od silnih slika čoveka zaboli očni živac (i pičkin isto).
Ali ovo sa Đavolicom!!!!???? Aman! Da je SMRAD "neprirodan i usiljen" izraz kaže moderator koji ima 4 definicije (možda i više, stigoh do 8.str) o Bati Živojinoviću, plus Chuck Norris, plus Nash Bridges (šteta što sad nemam ovde smajlija koju bljuva). Što to ne izbrišeš kao besmisleno? Btw, imaju divan skor.
I SMRAD je super definisan pojam. Mogao bi da se primeni i na neke licimure!
Evo ti još predloga za brisanje:
http://vukajlija.com/bata-zivojinovic/15215
http://vukajlija.com/bata-zivojinovic/15218
http://vukajlija.com/bata-zivojinovic/15984
http://vukajlija.com/bata-zivojinovic/15398
http://vukajlija.com/nash-bridges/788
http://vukajlija.com/chuck-norris/7800
E, da, kad sam već tu, da kažem još nešto za TV: Motika, ti si čoveče neumoran! Kad će već jednom da ti postane mrsko da se kidaš što ti definicija nije postala def dana? Oduševljavaš me, stvarno!
Pitanje za moderatore:"Zar ne mislite da je apsurd to što definicija ne bi bila obrisana da nije bila definicija dana?"
Ovako imam utisak da je nekome "bola" oči.
Podrška Tasmanijskoj Đavolici!
Tooo!!!
(Inače, polup'jan sam dok ovo pišem, zajebite moje komentare, poštujte tuđe!).
I ja podržavam Zeku! Smiješna je svaka situacija kad onaj koji postavlja pravila, krši ista.