^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. Зашто је обрисана ова дефиниција кад је чист сленг?
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2. Грешком. После секунд сам је вратио. Сад ми је приказује и у гробљу и ван, не знам зашто. Је л' је ви видите међу живим?

ЕДИТ: Е, сад више није на гробљу.

3. Кул :). Као сленг из фебруара 2007. да сам прочито. Баш ме погодило кад сам је видео на гробљу. Фала.

4. što me nervira što sad ja nemam pojma o kojjoj se def radi zato što je grobljanski link mrtav...

5. pokazi mi taj na engleskom... daj bre,...meni drugarica spomenula tu sliku i ja ceprkao i nasao...i nisam nasao neku koja je vec na engleskom sastavljena ili tako nesto...nego tako obicnu..evo i gde sam je nasao...http://images.google.com/images?hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-GB:official&um=1&q=lol&sa=N&start=54&ndsp=18

6. ali ok ...bar objavite ili recite...samo sto mi uslikamo i to je to...

7. http://www.googlyfoogly.com/images/Mother_nature.jpg

Pa objavili smo, samo naknadno jer se ovde mnoge stvari resavaju u hodu. Koliko sam ja shvatio te demote bitniji je komentar slike nego ono sto je na slici.

8. Upravo tako! Ja to pokusavam da objasnim ljudima od pocetka!

9. Mislim da sam opet popio hejt... ko i svaki put kad sam pijan.

10. nema hejta ni u najavi...

11. Izvinte me onda stvarno!

12. zašto mi je izbrisana definicija, zašto nema smisla?
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    i zašto radite takve stvari? definicija stoji 4 dana, moderatori su svakodnevno tu, da niko nije mogao da je izbriše odmah po postavljanju?
    ali to smo već navikli, samo objasnite zašto nema smisla?

13. nema smisla da se smrad definiše na taj način.

14. takvi ljudi se zovu smradovima, a ti si bio na sajtu kad je definicija postavljena mogao si da upozoriš ili da je izbrišeš.

15. ja se izvinjavam na neažurnosti, ali sam oklevao i bilo mi je potrebno vreme da se odlučim da li da brišem ili da ne brišem, pošto ništa ne radim ishitreno. bila je to teška odluka, te sam zato okasnio. još jednom, izvinjavam se.

16. onda uđi u moj profil pa mi pobriši skoro sve definicije jer imam definiciju magare koja ustvari definiše stolicu sa nabacanim stvarima. i ja se izvinjavam ako ne znam šta je sleng, pa ako možeš to objasni!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.