Ko god da je to, taj ti je dao više pozitivnih nego negativnih glasova sveukupno gledano, tako da i da ga pronađemo, nema koristi, jer se glasovi brišu u kompletu tako da bi bio još na većem gubitku. Proverio sam sve one koji su ti dali više minusa nego pluseva, kod njih je sve čisto.
Ja tek sad video neke ranije komentare, ne znam kako je preživeo do sad, i kako to niko nije video. Jes da se ne praktikuje da se banuje retroaktivno, ali mislim da je ovaj zaslužio.
Obrisao sam i vecinu komentara koje je ovaj madafakaz dao.
Kuvajlija, molim te nemoj da brises komentare koje si ostavio na ovom forumu, posle izgleda kao da se mi svadjamo medju sobom :)
Htedoh da pitam, da li cete odbanovati autorku:
nadlanu.mom?
Nisam pratio kako je spemovala sajt, a meni se cini da je nenametljiva, fina, nevulgarna.
I cini mi se da je jako dugo pod banom.
Da li je upozorena na spemovanje ili ne, ne ulazim u to, al mislim da bi trebalo imati u vidu da svako ima zutu minutu, kao i to da se radi o autoru koji nije problematican.
Molim vas da razmotrite i hvala!
Procitah iza da je nadlanu.mom banovana svojevoljno trajno.
Ako mogu da zamolim, da je ipak odbanujete po isteku bana, da ne ostane to trajno, jer je mozda afektno u ljutnji tako odreagovala.
Mozda je bila u pmsu, jbga!
Aj, necu vise da smaram, sve sam rekao sto sam zeleo.
Wolfine je bio PSV. Poslao mi je PVT i ja sam mu odgovorio. Nema potrebe da taj post ostane tu, jer ohrabruje postovanje sa duplih naloga, a to je nepozeljno.
Zataskavamo istinu, krojimo istoriju po svojoj volji ;)))
Ja sam ti obrisao, a sad vidim da ti je prva. Moja greška, izvini. Vratiću je, ali da obećaš da sledeća koju napišeš neće biti o fb, čak norisu i slično :).
zamolila bih moderatore da nam pokažu ta pravila, da ne bi pogrešili i bili (iju!) banovani.
hvala :)
To su nepisana pravila Kristin. A ako baš 'oćeš da znaš ta pravila, onda jedino da nazoveš nekoga moderatora na telefon da ti ih izrecituje.
Ko god da je to, taj ti je dao više pozitivnih nego negativnih glasova sveukupno gledano, tako da i da ga pronađemo, nema koristi, jer se glasovi brišu u kompletu tako da bi bio još na većem gubitku. Proverio sam sve one koji su ti dali više minusa nego pluseva, kod njih je sve čisto.
Ja tek sad video neke ranije komentare, ne znam kako je preživeo do sad, i kako to niko nije video. Jes da se ne praktikuje da se banuje retroaktivno, ali mislim da je ovaj zaslužio.
kuvajlija, nemoguce je obrisati samo negativne.
mogu samo svi da se obrisu.
Obrisao sam i vecinu komentara koje je ovaj madafakaz dao.
Kuvajlija, molim te nemoj da brises komentare koje si ostavio na ovom forumu, posle izgleda kao da se mi svadjamo medju sobom :)
Htedoh da pitam, da li cete odbanovati autorku:
nadlanu.mom?
Nisam pratio kako je spemovala sajt, a meni se cini da je nenametljiva, fina, nevulgarna.
I cini mi se da je jako dugo pod banom.
Da li je upozorena na spemovanje ili ne, ne ulazim u to, al mislim da bi trebalo imati u vidu da svako ima zutu minutu, kao i to da se radi o autoru koji nije problematican.
Molim vas da razmotrite i hvala!
Procitah iza da je nadlanu.mom banovana svojevoljno trajno.
Ako mogu da zamolim, da je ipak odbanujete po isteku bana, da ne ostane to trajno, jer je mozda afektno u ljutnji tako odreagovala.
Mozda je bila u pmsu, jbga!
Aj, necu vise da smaram, sve sam rekao sto sam zeleo.
Можете ли ви ипак да одбанујете надлану.мом? А она кад буде хтела да се врати, вратиће се.
ne može.
ako hoće da bude odbanovana, javiće se, zna ona kako, razgovarali smo i objasnio sam joj.
ajde sad batalite da izigravate advokate gde ne treba
Kako se menja password il' sam ćorav u ove sitne sate?
mislim da ne moze...
posalji pvt kajzeny, mozda on moze
Oooomggggggggg, kaizene, uvedi tu opciju. :S :S :S
EDIT: Hvala, pitao sam zbog jedne drugarice. :)
pasvord se menja tako sto prilikom logovanja kazes da si zabporavio pasvord, i onda ti na mejl stigne link ka strani za promenu sifre.
to se tako radi, ne zna ovaj celt nista :D
e sad il' sam ja lud , il' ovde beše post WOLFINE ? čovek traži da odbanujete psv-a i msv-a
što to obrisaste?problem tako neće nestati,sam od sebe...
da obrišite i ovo,kad ste već u akciji:)
Wolfine je bio PSV. Poslao mi je PVT i ja sam mu odgovorio. Nema potrebe da taj post ostane tu, jer ohrabruje postovanje sa duplih naloga, a to je nepozeljno.
Zataskavamo istinu, krojimo istoriju po svojoj volji ;)))
a xa,važi...
Ko mi je obrisao definiciju za brodolom na fb i zasto? Nov sam i ako je duplikat ili slicna nekoj definiciji izvinjavam se, nisam je video...
Ja sam ti obrisao, a sad vidim da ti je prva. Moja greška, izvini. Vratiću je, ali da obećaš da sledeća koju napišeš neće biti o fb, čak norisu i slično :).