U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Hvala... Casna pionirska, necu vise o fb :)
Vov! Jel mi to imamo zabranu pisanja o FB-u i Čaku?
piro, za tebe ne važi, imaš posebne beneficije :). Ma, bre, ko da zabrani kome bilo šta, samo kažem, onako, iz zajebancije...
Meni fali slika za ovu definiciju : http://vukajlija.com/sudaranje-na-hodniku-u-filmovima/118212
Nema je nigde, a sinoć je stavljena! Ko mi je to obris'o i zašto?
Pojma nemam, niti znam kako se to može utvrditi, sem da ti onaj ko je obrisao, kaže razlog ( al sam siguran da nije ispunila neki od kriterijuma ). Stavi drugu sliku, šta ima veze.
Sawyer, verovatno zato sto si stavio neki seks koji sluzi da prikupi glasove, a ne da dopuni objasnjenje izraza.
Ovo zaista postaje besmisleno.
Zašto je ova definicija odbrisana, mjesec dana nakon postavljanja?
http://vukajlija.com/novi-clan-na-vukajliji/110232
Dokle mislite čistiti definicije dana?
dokle god sajt postoji, definicije će se čistiti.
Definicija je obrisana zato što je nekvalitetna.
Ok, hvala.
cija je onda greska sto to ranije nije obrisano, odnosno, zasto NIJE? (ako je, kako smatrate, nekvalitetna)
Jedno pitanje,kako nekvalitetna definicija moze postati "definicija dana"!?
Vidis da moze.
I da,kako moze biti nekvalitetna kad je 313 ljudi dalo palac gore!?
mogu li ja salac? hvala.
Nije pitanje
Mislim da bi bio red da definiciju vratite, ima aspekte nekvalitetne, tacno, ali kako se moglo desiti da se def. dana (!!!) (ranije) ne primeti kao takva?!?!?!?!?!?! wtf?
I naravno,izvinjavam se zbog spemovanja :D
ko kaže da je nismo primetili ranije? samo smo je sada obrisali. Mi nismo roboti koji automatski odlučuju o nekim stvarima, već smo mislili na autora i brisanje odložili.
U trenutku kada je definicija napisana, autor je bio relativno nov na sajtu i odlučeno je da mu definicija stoji neko vreme kako bi mi pomogla u daljem napredovanju.
Sada kada smo procenili da naša pomoć i gledanje kroz prste više nije neophodno, odlučili smo da definiciju koja je originalno bila za brisanje i obrišemo.
danke.
Samo još koji redak i neću više spamovati, unaprijed se izvinjavam... :)
Htio bih se zahvaliti Surovom na objašnjenju, cijenim to zaista, ali majku mu bolje da ste je odmah obrisali, šok sam doživio kad sam si vidio popularnost maloprije. :)
I sam sam se izvinio autorima koji su tog dana imali nešto što valja zaista, nisam želio da to završi na naslovnoj, ali već je bilo kasno. I razmišljao sam da se idućeg dana sam javim i tražim brisanje, jer sam se plašio da bih zbog same definicije mogao zaraditi averziju prema meni kao autoru, a posebno od meni dragih autora i osoba.
Najsurovijoj kaizenovoj vještačkoj inteligenciji: No hard feelings od mene, zaista :)))
drago mi je da smo se razumeli. Znam da je možda trebalo brisati minut pred ponoć toga dana, kada si već posmatrao kako defincijia dobro napreduje, ali opet bi tu bilo zle krvi. Teško je zapaziti svaku definciju u svom nastanku...
Ovako su autori pomoću te definicije mogli da vide ko je definisao i da pročitaju tvoja ostala dela. Smatram da je ovaj period od par nedelja bio dovoljan da ti ne bude naneta prevelika šteta.
Ovo već prelazi u izdrkavanje, ali klasično.
Mislim da bi Kaizen trebao da ograniči modove za brisanje definicija dana, na samo jednog, tj. na sebe samog.
Surovi, da li si svestan koliko si mu umanjio rejting? Obrisao si možda njegovu najbolju definiciju. I jednostavno nije istina da je nekvalitetno. Ne može definicija dana tek tako da se briše jer se nekome digao kurac, i ne može po mišljenju samo jednog moda. Možda nije za def. dana, ali svakako nije nekvalitetno.
Tvoj nick sam dosad shvatao figurativno, ali je on ipak bukvalan.
Obraćam ti se u Sergiosovo ime da ne bi mislio kao dosad, da pobuna oko Zekine definicije ima veze sa prijateljstvom...
Mislim da je ovo takođe nepravedno!!!