^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. mora da se neko zaneo u brisanju. napravi ga ponovo, izvinjavamo se na grešci, nema potrebe da se natežemo oko postera :D

2. A da vas pitam ja : Zasto je moj poster sa Radasinovom glavom na telu manekena, pod nazivom "fotosop" , obrisan, a ?

3. mislim da me je neko izhejtovao sa duplog naloga, moze li se proveriti?
    registrovao se pre 39 minuta a ostavio mi komentar pre 37, i to definicija od pre mesec dana, kao da je direktno otiso na moj skromni profil

4. Ja se o5 izvinjavam na uzmemiravanju, zemo li da se dobije odg za poster?

A sto timotijev hejter nije banovan zbog duplog naloga i nije dobio etiketu "hejter" ?

5. Nije još utvrđeno da je dupli nalog, a i dao mu je samo 10 minusa. Za poster ne znam, nisam ga ni video, ko je obrisao. odgovoriće ti.

6. како се брише налог? је л' то може да се уради?

7. Njet. Što bi ga brisala posle 20 dana?

8. Е, јбг. Сад ме слободно банујте. Имам стари налог бог-те-пита-откад, и сад сам га отворила и покушала да га обришем, ал' сам схватила да не може. Нисам оцењивала исте дефиниције, нисам имала намеру никог да хејтујем, је л' може ту нешто да се уради? :((

9. Ako kapiram, želiš da ti ovaj banujemo, a stari da koristiš...ili možda obrnuto :)?
    Nije problem, može.

10. Ако стари може било како да се уклони, била бих захвална :) Нема потребе да стоји мртав, сад кад сам већ била довољно паметна да направим други..Овај нови бих да користим..Стари је HardWorker

11. Banovaćemo ga forever, nek mu je pokoj duši :).

12. black-holee to sam od tebe poslednje ocekivao! :)

13. Sad vise nije, Neko me ishetovo. Pa ako je neko tu moze da padne jedna dezintegracija!

14. Nije on :). Sređeno.

15. Fala. :)

Edit: Nisam ni mislio black-holee da si ti.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.