^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. Dzimi nadam se da se salis oko defke na naslovnoj i groblja ??

2. Е, знао сам да ћеш да се примиш! Човече, много се цимаш. :) Не ваља то за здравље, бре! :) Растерети се. Опуштено. Зезање.

3. Moja definicija inspirisana MOTIKOM je sahranjena.
    Zasto modovi????? (znam zasto)
    Molim da mi se vrati, tu definiciju sam ja pisala za groblje i ocu sama da joj spremim saranu. fala.

4. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx evo ga link

5. (znam zasto)

- Зашто?

6. Nisam se primio kao muskatla u vazni, nego samo da pitam, ozb!

:)

7. da se bavimo citatima malo
    "definicija nema smisla širem auditorijumu (primer su "interne fore")"
    zato valjda. Bar bi trebalo da je to razlog..

8. Тачно! Шта је онда проблем?

9. joj spamuvamo zbog MOTIKE :D
    zelela sam sama da je saranim onako dostojanstveno sve sa tokicom i mrezicom na glavi. Da oplemenim motikom groblje ali sama, problem je u brzini. Preduhitrena sam. Necu se svadjati na forumu ko dzaftara zbog MOTIKE.
    U koliko moze-fala
    U koliko ne moze- opet fala..misim kad ne zelim da budem gruba u 1:50
    tako da
    EDIT: fala.
    pozdrav.
    edit edita: fala fala fala :))

10. Ајде, спамујте ондаК.

11. Jel mogu sam da promenim nick? Ili moram da trazim od modova :) Ako je ovo drugo onda vas molim da mi promenite nick u Nix ..ako je zauzeto neka bude Nix29

12. Može li vaše moderatorstvo da mi kaže zašto mi je obrisan poster "naočare za sunce u zatvorenom prostoru"?
    Bio je u debelom plusu i zadovoljavao uslove...

13. Avikakote, posalji PVT poruku kaizenu, koga ces naci ako kliknes ovde. Na "jelovniku" desno izberes prvu opciju "Posalji privatnu poruku" i tu napises "Dobar dan, ja sam taj i taj, zamolio bih da se preimenujem iz bla-bla-bla u bla-bla-bla".
    I mirna Bosna.

14. ja se izvinjavam, meni je malopre obrisan poster Gillette, ne znam zasto... nov sam ovde :-)

15. управо сам исхејтован, проверите молим вас.

edit - sredjeno

16. i meni je nestalo dvajes poena, jes majke mi! za manje od minut!
    ne trebaju mi poeni nazad, ali bih volio da se oboiljezi neko, ako je stvarno hejt...

17. @evomene: proverio, sredjeno.
    @gamby i rale86: ceka se da se oglasi prava osoba.

18. Ајд' ево мало да се запослите. Неколико пута су ми исхејтовали свих 170 боговетних дефиниција. До скоро ме болело уво, а од скоро ме исто боли уво. Ако можете проверите, ако не, опет ће ме болети уво... :)

19. Sređeno, Ajnštajne, vrnuh ti jedno 400 poena, imao si 4 hejtera.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.