Moja definicija inspirisana MOTIKOM je sahranjena.
Zasto modovi????? (znam zasto)
Molim da mi se vrati, tu definiciju sam ja pisala za groblje i ocu sama da joj spremim saranu. fala.
joj spamuvamo zbog MOTIKE :D
zelela sam sama da je saranim onako dostojanstveno sve sa tokicom i mrezicom na glavi. Da oplemenim motikom groblje ali sama, problem je u brzini. Preduhitrena sam. Necu se svadjati na forumu ko dzaftara zbog MOTIKE.
U koliko moze-fala
U koliko ne moze- opet fala..misim kad ne zelim da budem gruba u 1:50
tako da
EDIT: fala.
pozdrav.
edit edita: fala fala fala :))
Jel mogu sam da promenim nick? Ili moram da trazim od modova :) Ako je ovo drugo onda vas molim da mi promenite nick u Nix ..ako je zauzeto neka bude Nix29
Može li vaše moderatorstvo da mi kaže zašto mi je obrisan poster "naočare za sunce u zatvorenom prostoru"?
Bio je u debelom plusu i zadovoljavao uslove...
Avikakote, posalji PVT poruku kaizenu, koga ces naci ako kliknes ovde. Na "jelovniku" desno izberes prvu opciju "Posalji privatnu poruku" i tu napises "Dobar dan, ja sam taj i taj, zamolio bih da se preimenujem iz bla-bla-bla u bla-bla-bla".
I mirna Bosna.
Ајд' ево мало да се запослите. Неколико пута су ми исхејтовали свих 170 боговетних дефиниција. До скоро ме болело уво, а од скоро ме исто боли уво. Ако можете проверите, ако не, опет ће ме болети уво... :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Dzimi nadam se da se salis oko defke na naslovnoj i groblja ??
Е, знао сам да ћеш да се примиш! Човече, много се цимаш. :) Не ваља то за здравље, бре! :) Растерети се. Опуштено. Зезање.
Moja definicija inspirisana MOTIKOM je sahranjena.
Zasto modovi????? (znam zasto)
Molim da mi se vrati, tu definiciju sam ja pisala za groblje i ocu sama da joj spremim saranu. fala.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx evo ga link
(znam zasto)
- Зашто?
Nisam se primio kao muskatla u vazni, nego samo da pitam, ozb!
:)
da se bavimo citatima malo
"definicija nema smisla širem auditorijumu (primer su "interne fore")"
zato valjda. Bar bi trebalo da je to razlog..
Тачно! Шта је онда проблем?
joj spamuvamo zbog MOTIKE :D
zelela sam sama da je saranim onako dostojanstveno sve sa tokicom i mrezicom na glavi. Da oplemenim motikom groblje ali sama, problem je u brzini. Preduhitrena sam. Necu se svadjati na forumu ko dzaftara zbog MOTIKE.
U koliko moze-fala
U koliko ne moze- opet fala..misim kad ne zelim da budem gruba u 1:50
tako da
EDIT: fala.
pozdrav.
edit edita: fala fala fala :))
Ајде, спамујте ондаК.
Jel mogu sam da promenim nick? Ili moram da trazim od modova :) Ako je ovo drugo onda vas molim da mi promenite nick u Nix ..ako je zauzeto neka bude Nix29
Može li vaše moderatorstvo da mi kaže zašto mi je obrisan poster "naočare za sunce u zatvorenom prostoru"?
Bio je u debelom plusu i zadovoljavao uslove...
Avikakote, posalji PVT poruku kaizenu, koga ces naci ako kliknes ovde. Na "jelovniku" desno izberes prvu opciju "Posalji privatnu poruku" i tu napises "Dobar dan, ja sam taj i taj, zamolio bih da se preimenujem iz bla-bla-bla u bla-bla-bla".
I mirna Bosna.
Da li sam ja Kasper?
ja se izvinjavam, meni je malopre obrisan poster Gillette, ne znam zasto... nov sam ovde :-)
управо сам исхејтован, проверите молим вас.
edit - sredjeno
i meni je nestalo dvajes poena, jes majke mi! za manje od minut!
ne trebaju mi poeni nazad, ali bih volio da se oboiljezi neko, ako je stvarno hejt...
@evomene: proverio, sredjeno.
@gamby i rale86: ceka se da se oglasi prava osoba.
Ајд' ево мало да се запослите. Неколико пута су ми исхејтовали свих 170 боговетних дефиниција. До скоро ме болело уво, а од скоро ме исто боли уво. Ако можете проверите, ако не, опет ће ме болети уво... :)
Sređeno, Ajnštajne, vrnuh ti jedno 400 poena, imao si 4 hejtera.