Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Desni klik na sliku - View Image (naziv zavisi od brauzera).
Ukoliko želim da bacim sliku sa harda u igru nadmudrivanje sa slikama, šta bi trebalo da uradim?
Uploaduješ na neki host (e.g. ovaj) i samo pošalješ direktan link slike na temu.
Upravo sam dobio palac dole na bukvalno svaku definiciju. To se i pre dešavalo tako da je vreme da vas obavestim. Pa proverite kad budete imali vremena. Hvala.
Ishejtovao sam profil Dr. Nea Cortex-a pa mi sad zao jer je dobar lik. Banujte me i vratite mu popularnost
:).
hm, registracijo sta te je navelo na takav cin? salu na stranu mislim da si za ono bio u pravu i da si mi otvorio oci.. fala
vraćeno. nećemo te banovati, al pazi šta radiš ubuduće.
Hvala na munjevitoj reakciji. :)
Shiva Hvala za URL.
neki retardirani moderator mi je obrisao dobru defku
shiva mozes li da je vratis
niko ovde nije retardiran, a definicija je sve samo ne dobra.
Neki retardirani moderator će da te banuje do isteka mandata.
Ako piše da definicija nije definicija, nema vraćanja. Svoj "kulturni" rečnik i lepe reči uputi svojim najbližima ili se obrati psihijatru da preispita tvoje izlive emocija kroz psovke. Još jednom reci ovako nešto i bićeš na Vukajliji oflajn.
Sad si pošteđen.
ovu poruku imaš i na PVT. Međutim, pošto si javno hteo da ispadneš pametan, javno si dobio i odgovor.
Господо дежурни, неко ме управо хејтује док пишем ово. Можете ли погледати о чему се ради? хвала унапред
ispravljeno, tome.
Је л не изађе дефиниција дана ил' сам се ја нешто збунио?
Не видех ни на гробљу ништа са добрим скором.
Фала Блек. муњевита реакција :)
verovatno je do servera, pošto se Vukajlija "seli". Predpostavljam.
Sigurno će se Kaizen već oglasiti povodom toga...