Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Desni klik na sliku - View Image (naziv zavisi od brauzera).
Ukoliko želim da bacim sliku sa harda u igru nadmudrivanje sa slikama, šta bi trebalo da uradim?
Uploaduješ na neki host (e.g. ovaj) i samo pošalješ direktan link slike na temu.
Upravo sam dobio palac dole na bukvalno svaku definiciju. To se i pre dešavalo tako da je vreme da vas obavestim. Pa proverite kad budete imali vremena. Hvala.
Ishejtovao sam profil Dr. Nea Cortex-a pa mi sad zao jer je dobar lik. Banujte me i vratite mu popularnost
:).
hm, registracijo sta te je navelo na takav cin? salu na stranu mislim da si za ono bio u pravu i da si mi otvorio oci.. fala
vraćeno. nećemo te banovati, al pazi šta radiš ubuduće.
Hvala na munjevitoj reakciji. :)
Shiva Hvala za URL.
neki retardirani moderator mi je obrisao dobru defku
shiva mozes li da je vratis
niko ovde nije retardiran, a definicija je sve samo ne dobra.
Neki retardirani moderator će da te banuje do isteka mandata.
Ako piše da definicija nije definicija, nema vraćanja. Svoj "kulturni" rečnik i lepe reči uputi svojim najbližima ili se obrati psihijatru da preispita tvoje izlive emocija kroz psovke. Još jednom reci ovako nešto i bićeš na Vukajliji oflajn.
Sad si pošteđen.
ovu poruku imaš i na PVT. Međutim, pošto si javno hteo da ispadneš pametan, javno si dobio i odgovor.
Господо дежурни, неко ме управо хејтује док пишем ово. Можете ли погледати о чему се ради? хвала унапред
ispravljeno, tome.
Је л не изађе дефиниција дана ил' сам се ја нешто збунио?
Не видех ни на гробљу ништа са добрим скором.
Фала Блек. муњевита реакција :)
verovatno je do servera, pošto se Vukajlija "seli". Predpostavljam.
Sigurno će se Kaizen već oglasiti povodom toga...