U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Хвала, Доне, није до мене значи :)))
Hvala Dzimi takodje. Svako dobro i poneko najbolje ;]
Cicigan
Romski vrtic
pa zar ovo nije definicija?
Nije.
dobro.
Pa dobro ljudi jebem mu, gde jw moja pobednicka defka? Pa zar za Novu godinu da me uskratite!? Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
Koja je definicija u pitanju?
U pitanju je definicija pod naslovom Srecna majica
Pa nije ti izbrisana, eno je ziva i zdrava medju ostalim tvojim definicijama.
стварно, где је дефиниција дана?
Мелкијадес, како знаш да је твоја?
Pozdrav,zanima me da li je korektno u definicijama koristiti psovke bez skrivenih slova i simbola kao što je * u svrhu cenzure?
Nov sam na sajtu pa ne bih htio da popasem ban za nešto tako sitno,te me zanima još par stvari koje ću pitati u nastavku,kad dobijem odgovor na ovo pitanje.
Hvala lijepo,živjeli
Nisam rekao da je izbrisana - samo je niste stavili na "start" . Posle 24 sata je imala oko 15 pluseva vise od prve sledece, znam da se selite na drugi sajt i da imate problema sa tim, ali ako je pobedila bas za Novu, bilo bi mi stvarno drago da je objavite kao def. dana. Ispisao sam je 30. 12.
@Overwiseman: Naravno da je dozvoljeno, dokle god je sleng.
Meni nije stao pun nick koji sam hteo da stavim, pa bih hteo da ga promenim u:
svileni gajtan
Ali nigde ne vidim opciju za to. Moze li mi neko pomoci? :)
Pošalji privatnu poruku adminu.
Hvala najlepse, poslao sam. :)
Hvala lijepo na odgovoru
kako da promenim nadimak???
Hvala unapred
Pošalji privatnu poruku adminu.
A, bre, Šivka, što me obrisa. Em ne mogu da se pomaknem od ukočenosti, em mi ti brišeš defku ( koja, realno, to i nije, al' moram malo da kukam ). Pa, mis'im, nema smisla :))))