^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. Hej, ja sam samo covek, bas kao i ti. Gresiti je u mojoj prirodi.
    Nisam video skor, jer je nisam ocenio, a smatrao sam da je ocena nebitna.
    Samo ti definisi, vracena je definicija i nudim lulu mira :))
    Znas i sam kako je zajebano kad se uzdrzavas palceva k dole, a mrzi te da se cimas sa visestrukim brauzerima. E sad zamisli da jos moras i da brises.
    Losa procena, do mene je.

2. Zašto su opet dve definicije dana postavljene?

3. Che-Vu već sam ISKRENO rekao da se ne ljutim. Što se nedavanja minusa tiče, stotinu puta me je zasvrbeo prst, da zalepim isti pa sam se obuzdao. U tom smislu mogu da razumem tvoj postupak da kada već ne daješ minuse posegneš za opcijom koja ti je, kao moderatoru, data, i obrišeš definiciju (nisam znao da ne vidite skor, smatram da bi to trebalo omogućiti moderatorima). Ne spadam u ljude koji pljuju po moderatorima samo zato što sami to nisu. Trudim se da kritike upućujem samo kada imam debele(subjektivna procena) argumente. Voleo bih da se barem sa toj oceni - nekvalitetno, pažljivije pristupa, prvenstveno zbog ovakvih kao ja, kojima je sujeta velika kao planina.
    Priznajem još jednom da nije lako biti moderator, ali dozvolite i nama da ponekada pomislimo da smo možda u pravu.
    Veliki pozdrav, i žao mi je što smo nesporazumom počeli 2010 :-)))))))
    I hvala na vraćenoj definiciji!

4. Šta se dešava sa ovim izborom definicije dana?

5. Дајте нам парче сајта да дефинишемо Чака Нориса?

6. Е модови, попасо сам хејт на све дефиниције, ако може да се среди

#sredjeno

7. Желим да дам притужбу модераторима да се не осећам безбедно на сајту и да је моје бивствоање на њему изузетно угрожено. Aутор који се зове Први Српски Вампир, сваки пут када је на њему, ме прогања, јер је уверен да ја живим како бих ковао планове против њега и Вукајлије и како бих терао чланове.
    На сајт не долазим да бих ковао завере и зле планове и провокације, против било кога. На сајт долазим, јер ми изузетно прија комуникација са пар људи и читање дефинција. И читав концепт пасторалне и врцаве креативности коју сајт пружа јер обично немам где да изразим списатељску склоност. Са већином чланова немам комуникацију (никакву), не пратим њихов рад, јер ми не одговара, нити знам ко су. Један од тих чланова је ПСВ. Покушавам да немам никакву комуникацију са њим, али он то отежава, јер ми се обраћа прилично увредљиво и сваки пут ме то увреди/повреди. Ја не знам ко је тај, тако да не могу ништа да му одговорим, али тврдим да нема основу за нападно и увредљиво понашање. Никада му се нисам обраћао, ни директно, ни индиректно. Пошто мислим да не поседујем довољно интелигенције, како бих допрео до њега, нити жеље да остварим било какву интеракцију са њим, због таквог става према мени и огромне количине увреда коју је изрекао, молим модераторе да му скрену пажњу, да не разговара са мном, или ако то чини, да барем не буде у циљу демонизације мене. Заиста, нисам Луцифер, не кујем никакве завере и провокације. Покушавам да избегнем сваки вид обраћања тој особи, али он некако увек нађе разлога због кога би ме вређао. Молим вас, ја не знам шта да радим. Хвала!
    Неколико пута сам чуо да се чак жалио другим модераторима на мене, али ја зиаста не знам ко је он. Не обраћам му се, али он је нашао за сходно да буде непристојан према мени.

8. Pošalji mu pvt gde ćeš ga to lepo zamoliti, i rešena stvar.

9. То не вреди. Слуша само себе.

10. probaj pa onda pričaj.

11. Ni jednom te nisam uvredio JTU, ne laži moderatore jer ne vidim ništa drugo u ovome već da mi pokušaš navući ban.
    Različita mišljenja i gledanje na život drugačijim očima nije vređanje.

Ovim putem obaveštavam moderatore da nemam nameru da diram malog Luku.

Luka izvini, neće se više ponoviti :)

12. Ja sam potpuno siguran da se vas dvojica poznajete (jer sam vas svojim ocima gledao kako sedite za istim stolom) pa cu ostaviti vama da to resite izmedju sebe.

Imate pvt. Dogovorite se sta imate ili nemate.

13. --Ja sam potpuno siguran da se vas dvojica poznajete (jer sam vas svojim ocima gledao kako sedite za istim stolom) pa cu ostaviti vama da to resite izmedju sebe.--

Хаха! xD

14. Hvala moderatorima na razumevanju :) i izvinjavam se zbog spema :)

15. могу ли само да знам ко ми редовно хејтује профил? не тражим да било шта урадите...

16. Нема. Можда ти је неки постер обрисан или дефиниција.

17. има али нема везе... јер се 5-6 минуса сваки дан не рачуна као хејт... јбг... Хвала иначе...

18. Модератор може да види само списак људи који су ти давали оцене и укупну разлику између плусева и минусева, која важи за сва времена (значи, не могу да видим како су те оцењивали данас или јуче, већ укупно). Кад ти пријавиш хејт, ја логично одем на дно те листе где су људи од којих имаш највише минусева. Погледам код тих неколико аутора да ли су ти скоро давали минусеве и како су их давали. Ако не нађем ништа, значи да ти је минусеве давао неко од аутора код којих си у плусу (њих може да има и петсто, па није захвално проверавати их све; искрено, не бих то радио ни да ме Кајзен плаћа 50 хиљада месечно :)) или ти је једноставно неколико аутора дало по један-два минуса, чему је јако тешко ући у траг, а и нема смисла, јер то није хејт.

19. Решено је оно са мојим хејтером, хвала Литијуме.

20. Pitanje za Džimija: da li namerno pišeš "minuseve"?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.