Ovo nije pitanje ovo je samo jedna konstantacija.Nemojte sada da ispadne da se zalim ili da sam nesto nezadovoljan ali ovo je,bar po meni,jedan vazan faktor.
Gledam stalno po raznim forumima i sajtovima kako su njihovi moderacioni timovi usluzni,brzi i funkcionalni.Covek napise nesto i vrlo brzo i dobije odgovor.Ljudi odgovorno rade svoj posao.
A ovde,desava se i da neko napise nesto a da ga moderatori ne jebu ni 2%.Azurnost je ocajna.Moderatori vrlo neozbiljno shvataju svoje mesto (koliko se ono ozbiljno moze shvatati) i mislim da je to jedan od uzroka od skorasnje nefuncionalnosti i nezadovoljstva mase na sajtu.Ovako masivnim sajtom upravlja saka nezainteresovanih ljudi sa pravom extra klika misem. Hijerarhija bi morala biti bolja.
eto,ukratko..............
Ne valja nista bre :))
tek sad kad sam sve opet procitao vidim sta sam napisao al ajde.....
Ajoj, vidovit, nego sta :)))
Taj sam!
Znas da ne lupam minusove, pa nisam video da si ti... Samo sam je mak'o.
Ono, po meni je nekvalitetna, ali ako ti je bas prirasla k srcu... nema prOblema da se vrne.
Che-Vu, radi šta hoćeš, ali bolje da si dao minus. Malo mi je neobično da je obrazloženje - nekvalitetno, pri skoru 13:6 (ako računamo i tvoj minus), posle možda sat bitisanja.
Ne radi se o tome da li je meni prirasla k srcu, uostalom da po mom mišljenju nije bila duhovita ne bih je ni postavio.
Ako ćete tako da brišete definicije, ništa lakše - prestaću da definišem, i Vuk sit i ovce na broju.
Ne ljutim se, i hvala na odgovoru.
Pozdrav
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Јесам ја пуко или....?
Погледајте скор ове моје дефиниције http://vukajlija.com/grafiti/63993
Dao sam ti +, i sad je 17:1. Šta je problem?
Pokies, pa to je sjajna ideja! Za ovo se vredi boriti.
Slazem se. Nemate pojma koliko se slazem :)
Problem je sto meni pise da je skor
8- -1
znaci nije greska u pisanju vec minus 1
sad je ok
Ovo nije pitanje ovo je samo jedna konstantacija.Nemojte sada da ispadne da se zalim ili da sam nesto nezadovoljan ali ovo je,bar po meni,jedan vazan faktor.
Gledam stalno po raznim forumima i sajtovima kako su njihovi moderacioni timovi usluzni,brzi i funkcionalni.Covek napise nesto i vrlo brzo i dobije odgovor.Ljudi odgovorno rade svoj posao.
A ovde,desava se i da neko napise nesto a da ga moderatori ne jebu ni 2%.Azurnost je ocajna.Moderatori vrlo neozbiljno shvataju svoje mesto (koliko se ono ozbiljno moze shvatati) i mislim da je to jedan od uzroka od skorasnje nefuncionalnosti i nezadovoljstva mase na sajtu.Ovako masivnim sajtom upravlja saka nezainteresovanih ljudi sa pravom extra klika misem. Hijerarhija bi morala biti bolja.
eto,ukratko..............
Ne valja nista bre :))
tek sad kad sam sve opet procitao vidim sta sam napisao al ajde.....
Upravo sam okacio sliku, medjutim nije vidljiva "dole". Vidljiva je tek kada kliknem na definiciju. http://vukajlija.com/ko-ovo-jebe-da-mu-popusim-kurac . U cemu je fora?
numem dodgovorim na to pitanje. postavi pitanje tamo u temi za bagove da je kaizen primeti, posto on ne prati ovu temu toliko azurno
Evo pojavila se. Ako se ponovi postavicu pitanje i na toj temi.
Valjda neće!
moguce da je neki zastoj u etru. i chat nesto koci veceras...
Nije ukinut limit.
kako onda neko moze sa 0 da ide na cet
Јебига, багује сајт тренутно. Ако се неко разулари од таквих на чету, пријавите па да лупимо мацолу.
Питао бих модератора који је обрисао ову дефиницју:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
, по којем критеријуму је дао образложење за брисање исте?
Сто посто зато што је интерна фора. :0
@jNy
Mislio sam da postoji neki grejs period od 24h da se vidi da li je nekvalitetno :-)))))
Izgleda da je taj moderator neko vidovit.
Ajoj, vidovit, nego sta :)))
Taj sam!
Znas da ne lupam minusove, pa nisam video da si ti... Samo sam je mak'o.
Ono, po meni je nekvalitetna, ali ako ti je bas prirasla k srcu... nema prOblema da se vrne.
Kao sto rece Dzoni - interna fora, ionako ima dosta toga za brisanje, nije lako.
Che-Vu, radi šta hoćeš, ali bolje da si dao minus. Malo mi je neobično da je obrazloženje - nekvalitetno, pri skoru 13:6 (ako računamo i tvoj minus), posle možda sat bitisanja.
Ne radi se o tome da li je meni prirasla k srcu, uostalom da po mom mišljenju nije bila duhovita ne bih je ni postavio.
Ako ćete tako da brišete definicije, ništa lakše - prestaću da definišem, i Vuk sit i ovce na broju.
Ne ljutim se, i hvala na odgovoru.
Pozdrav