^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. Molim da neki moderator proveri moj profil, neko me je krajcovao za 200 poena.
    Ili je neko upuc'o mog lajkera? ;)

2. Тренутно су базе закључане док се не среди сервер, па не можемо да проверимо. :(

3. Što ste mi izbrisali sliku-ne volite da se igrate...;( ili više volite moć moderatorsku, ili se negde odbagovala ?
    Ne morate ni da je vraćate.Meni i to dovoljno govori o vama/a nije ni bila degutantna, kao ni definicija...Sve možete da pobrišete, ali ionako znate priču da su u "Cara Trojana kozije uši"

4. viruse, za sve ispod 5 plusa se zove policija moderatori nisu u nadleznosti

5. iskusni, super je slika, al malo ga pretera sa sisama i dupetima ( koliko juče si rekao da svuda vitlaju kurci i pičke, ako se ne varam ).

6. OK. ako je Vukajlija odlučila da se zamonaši-poslaću neku drugu...;)))))
    EDIT: Priznajem da sam malo povlađivao nekom pretpostavljenom prosečnom ukusu...

7. Želim da pitam zbog čega pokušavate da uvedete fašizam u poslednjih par dana?

8. zašto fašizam, gamby?

9. Ova akcija sa plusevima, brisanje slika koje su bile ok... Nekako me sve asocira na neku cenzuru, odnosno programiranje odredjenog načina mišljenja.
    Ukida se neka sloboda koju su članovi imali do sada.

10. Gamby, nije to-marketing iza svega...frka je neophodna, scandals-da bi u neko doba došlo do veće profesionalizacije i autora i moderatora-red je da se okrene neka lova-murbi zna...;)
    Bleki, nadam se da si sliku sačuvao bar za sebe...;)
    (možda je okačim uz neku naivniju definiciju...;)

11. Pa da, mislim, nisi provalio dosad da smo fašisti?

12. Ma, bili ste vi okej nego ste poludeli u poslednjih par dana :)

13. gamby, ljudi su većinom takvi-kakvi jesu i kad im daš slobodu, oni je zloupotrebe. Kad nekom nestane 5 glasova, on odma' kuka ceo dan na forumu kako ga je neko ojadio, a kad napravi dupli nalog i sa njega isplusuje sam sebe na sve definicije, onda je to ok. Dalje, ako neko postavi sliku sa sisom iz jednog ugla, ne vidim što bi morao da stavlja sliku sise iz drugog ugla. To je naravno dozvoljeno ali je nepotrebno, po mom mišljenju.

14. Pa sad... Dozvoljeno je pisanje definicija autora koji su retardirani, iako su nam njihove defke nepotrebne. Nepotrebni su i njihovi glasovi, pa opet iz dana u dan biraju defku dana...
    Ako radite nešto ili radite do kraja, ili nemojte uopšte...

15. gamby, bojim se da ne kapiram šta hoćeš da kažeš, al iskreno :).

16. Ako pokušavate da od sajta napravite nešto, zašto krećete od krošnje, kad je koren na dohvat ruke? Brišete slike koje ne odgovaraju nečemu i nisu potrebne, a iz dana u dan se nagomilavaju idiotske definicije. Obriše se svega oko 20 posto debilizama koje se dnevno ištancuju.
    O posterima da ne pričam...

Ne znam kako, povukao me je razgovor, pa sam skrenuo sa prvobitne teme... Alii i ovo me zanima. :)

17. Gamby, 'oćeš moj pasvord na jedan dan, pa da probaš da posečeš korenje?

18. Za poslednjih 24h je izbrisano 78 definicija, tako da nije baš 20% kao što kažeš :). I ja se slažem da treba brisati više, ali ima dosta novih autora pa se njima gleda kroz prste na početku jer su zbunjeni ko 2 ludaka u buretu.

19. Ama, gamby, kako ti nije jasno?! Najeli se jake 'rane za praznike pa im udarilo u glavu. Luuuuudi su od droge :)

Al' ozbiljno sad; neka brišu šta misle da treba, al' neka brišu svima i neće biti problema. Evo, meni još ništa nisu obrisali, pa apelujem na ažurnos' :)

20. Šivo, da je moj posao da tako nešto radim u gornjem levom uglu avatara bih imao zelenu etiketu.

Nije mi jasno, ako brišete slike zbog toga što predtsavljaju reklamu, zašto i dalje dozvoljavate da se članovi reklamiraju po četu?
    Koliko se sećam, u vreme dok je Neo bio moderator to se nije tolerisalo. Bio sam svedok da je on više puta pretio banom marketing menadžerima. Baš bi bilo super da to nastavite da radite...