^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. ne znam za čet, ne idem tamo. brišem ono što subjektivno procenim da treba da brišem, i to je to.

2. Ok ne želim da širim temu dalje kad vidim da se ne kapirate šta hoću da kažem. Uželeo sam se malo raspravljanja, sad je ok, nadam se da vas nisam mnogo smorio. :)
    Voleo bih da razmislite o ovome što sam napisao i da, kad već radite ovo sa plusevima (što mi se ne svidja) onda budite stroži i prema defkama i posterima.
    Možda grešim, ali mislim da su slike najmanje bitne u celoj ovoj priči, pa ne znam zašto onda gubite vreme na njih. Ima toliko pametnijih stvari da se sredi ovde...

3. alo...

"Ako radite nešto ili radite do kraja, ili nemojte uopšte..."

pa ko kaže da nećemo da radimo do kraja? koja je to fora svima, ili radite do kraja? jebote, pa nije kao da ja uzmem, proderem se u monitor i onda se sve odjednom to završi...
    gamby (a i ostali koji su do hiljadu puta pominjali ovo gore citirano), ovo što se radi ovih dana je zaista težak posao (ne težak u smislu fizički ili intelektualno, već težak zato što oduzima MNOGO vremena) i užasno se sporo sve utvrđuje zato što se 7 puta meri a jednom seče.

I tako na par hiljada autora i na oko 120 hiljada definicija.

Šta da uradimo ODMAH sve odjednom?

Jebem mu miša bre dosta više sa ovim.

4. kako da dodjem do groblja?

5. vidi dno strane:)

6. jel moze da mi se vrati izbrisana definicija od strane mene, gorko se kajem :D, ako ne razumecu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.. bio sam mlad i neiskusan

7. """""Najbolje rešenje je ograničenje definicija na 2 dnevno. Ljudi će birati šta definišu i vremenom će shvatiti šta ustvari čini vukajliju rečnikom slenga.

Ja sam od skoro ovde ( malo aktivnije), svestan sam i sam da imam nekih krš defki, ali, realno, trebalo bi brisati sve što nije po pravilima definisanja ( ako uopšte postoje).

Za one koji se bune, mogli bi organizovati na forumu neku posebnu temu, OZBILJNU, gde će autori moći da ocene da ili ne na groblje ( bez uticaja na popularnost te defke).

Neko od autora je napisao def za vukajliju: Vujaklija ima 3500 reči, vukajlija ima 100000+, što dovodi do zaključka da narod više voli sprdnju nego ozbiljnost.

Poenta iz ove def je tih 120907 reči, od kojih je većina mahom notorna glupost, daleko od definicije definicije ( definicija definicije).

Razmotrite, i delujte. Za to služite.

||||>>>

I kako vreme prolazi sve je više autora, preko 15000, 10143 sam ja. Znači, ako bi svako po jednu def dnevno postavio to je mnogo def dnevno, a kamoli po 5, kada se odradi Redenik. """""""

Pošto niko nije odg na ovo, evo ga ovde.

Prosečno vreme za koje se pojavi nova definicija je 2-3 minuta, što često baca u senku dobre definicije, jer brzo " prođu", i mnogi ih i ne vide.

Rešenje je znači: limit 5; > limit 2;
    I od te dve, jedna da je dobra bilo bi uspešno.

Groblje neće biti pretrpano, manje posla za modove..
    Bolje definicije, kvalitetnije, početa svrha sajta dostignuta.

:) eto...

8. Malopre ste mi skinuli poster sa moćnim rendžerom. Je l plagijat? Ako jeste nije namerno - nisam znao.

9. @tobako: neće se postići kvalitet ograničavanjem definisanja. ako postoje ljudi koji na 5 definicija koje imaju napišu svih 5 samo da bi ih potrošili, takve treba banovati zbog spema.

veći je problem koji se javi kada želiš da definišeš više od 5 dobrih def dnevno.

što se mene tiče ograničenje je tu samo zbog spemera, zbog kojih je i uvedeno. Da toga nema, to bi trebalo sknuti :D

10. oce li meni neko da odgovori?

11. loš ti je link, ako pitaš za definiciju.

12. sad je nema ni pokojne :S

EDIT:aha evo je opet je sa nama

13. Postavio sam vam pitanje za poster, opet ste mi obrisali jedan. Nadam se da cete mi ovaj put odgovoriti.

14. Melkijades, не знам за тај постер. Много се постера обрише дневно, а нема гробља за постере, па је тешко модераторима да се увек сете разлога брисања. Ако имаш слику, окачи на Imageshack, па дај линк овде, са све текстом постера, па ће ти онај који је обрисао већ одговорити.

15. Onaj sa rendzerom sam ti ja obriao, vec sam video to.

Da probam da vam objasnim to sa posterima - tekst bi trebalo da govori nesto sto se ne vidi na slici, nesto sto nije bas potpuno ocigledno.

Cesto ispadne kao da komentarom hocete da objasnite sliku, pa pisete komentare koji se podrazumevaju.

Evo primera: http://vukajlija.com/zabava/posteri/1650

16. da li je već bilo nekog "glasanja" za najbolju definiciju vukajlije,pošto bi mogao da se napravi neki turnir u kome bi se glasalo za najbolju definiciju

17. nije bilo. malo je to zajebano pošto ima oko 120.000 definicija, kojima nisu ravnopravno raspodeljeni poeni iz vremenskih, socijalnih i tehničkih razloga...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.