Prijava

dobro, ako su tako jeftini vrhovi onda je opusteno. jebiga, sad me mrzi da cimam i te na sajmu, mada sto posto ni oni nemaju sad, sacekacu ove sto sam im vec rezervisao. smor je sa tim tablama sto postoji jedan uvoznik koji uvozi na mesec dana, a firme uzimaju tipa po jednu tablu mesecno:)

Ovi sa sajma su uvoznici, ostali uzimaju od njih

Ja se bavim crtanjem grafita :P

Nije nešto dobar snimak, možda nije nešto ni posebno, ali moje je, prvo i jedino ulje na platnu. Inače volim grafiku, kad sredim kameru, ubaciću i par grafika koje sam radio.
http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs258.snc1/10523_1255900522344_1374529107_30735268_7457773_n.jpg

psv meni se svidja osmeh ove zene:)

Dođe mi da obrišem ono moje, nije dostojno da primiriše tvojoj slici k@rizm@.
Jako mi se dopada tvoj rad.

Hvala nemoj nista da brises!

...slika je stajala ispod prozora u njenoj sobi. Nije bila ni uramljena niti okačena, ali je prva odvukla moj pogled na sebe. Ostale slike nisam niti vidio niti primećivao. Ostao sam sam u sobi koja je mirisala na dunje.
Zagrlio sam ženu sa slike i poleteo sa njom do onog parčeta neba koje sam joj prvo poklonio, a dao sam joj celo nebo. Ono parče neba na kojem se duga najlepše ocrta suzama napravljena.
U zagrljaju smo prošli ispod duge i postali jedno biće, jedna duša, jedno telo. Nosila me je svojom dušom preko zlatnih polja i vratila u sobu koja je mirisala na dunje da gledam sliku ispod duge od suza napravljene...

Kad masta sliku ozivi tad bat njegovog toplog srca pulsira u mome skupljenom dlanu i neznost mi curi kroz prste kao ona jarko crvena boja kojom slikam tu istu toplinu.
Mi smo iz iste zemlje i iste vode izrasli...nama je ista tuga krila osakatila...moje levo a njegovo desno.Namerno!...da nikad vise jedno bez drugog natrag detinjstvu poleteti ne mozemo...a niko sem nas dvoje nezna koliko su gorostasni jablani bili i koje je boje voda s nebom mesala da nam zivot da...tu ispod duge od suza napravljne:(

@ real doolio: ne znam gde si našao taj recept za preparaciju, ali što se tiče kućne radinosti, previše je komplikovan. Ja koristim mnogo jednostavniji. Inače se skoro profesionalno bavim konzervacijom i restauracijom, i to je otprilike prva stvar koju naučiš kad kreneš da se petljaš s tim stvarima.

I da, moram da pitam: da li je iko ovde ikad slikao jajčanom emulzijom? Pošto mi treba mala pomoć oko toga...

Real Doolio i Prste, tek sad videh! Izuzetno dobro, nemam reci!

Bravo Merci, prva tri nisam ranije video. Odlicni! Poceo sam da vezbam crtanje portreta, uradio sam 4 i mogu ti se pohvaliti da rapidno napredujem..Ko zna, mozda naletim u Budvu na leto pa pocnem i da tezgarim ;]