Crtanje, slikanje?

1. dobro, ako su tako jeftini vrhovi onda je opusteno. jebiga, sad me mrzi da cimam i te na sajmu, mada sto posto ni oni nemaju sad, sacekacu ove sto sam im vec rezervisao. smor je sa tim tablama sto postoji jedan uvoznik koji uvozi na mesec dana, a firme uzimaju tipa po jednu tablu mesecno:)

2. Ovi sa sajma su uvoznici, ostali uzimaju od njih

3. Ja se bavim crtanjem grafita :P

4. Nije nešto dobar snimak, možda nije nešto ni posebno, ali moje je, prvo i jedino ulje na platnu. Inače volim grafiku, kad sredim kameru, ubaciću i par grafika koje sam radio.
    http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs258.snc1/10523_1255900522344_1374529107_30735268_7457773_n.jpg

5. psv meni se svidja osmeh ove zene:)

6. Dođe mi da obrišem ono moje, nije dostojno da primiriše tvojoj slici k@rizm@.
    Jako mi se dopada tvoj rad.

7. Hvala nemoj nista da brises!

8. ...slika je stajala ispod prozora u njenoj sobi. Nije bila ni uramljena niti okačena, ali je prva odvukla moj pogled na sebe. Ostale slike nisam niti vidio niti primećivao. Ostao sam sam u sobi koja je mirisala na dunje.
    Zagrlio sam ženu sa slike i poleteo sa njom do onog parčeta neba koje sam joj prvo poklonio, a dao sam joj celo nebo. Ono parče neba na kojem se duga najlepše ocrta suzama napravljena.
    U zagrljaju smo prošli ispod duge i postali jedno biće, jedna duša, jedno telo. Nosila me je svojom dušom preko zlatnih polja i vratila u sobu koja je mirisala na dunje da gledam sliku ispod duge od suza napravljene...

9. Kad masta sliku ozivi tad bat njegovog toplog srca pulsira u mome skupljenom dlanu i neznost mi curi kroz prste kao ona jarko crvena boja kojom slikam tu istu toplinu.
    Mi smo iz iste zemlje i iste vode izrasli...nama je ista tuga krila osakatila...moje levo a njegovo desno.Namerno!...da nikad vise jedno bez drugog natrag detinjstvu poleteti ne mozemo...a niko sem nas dvoje nezna koliko su gorostasni jablani bili i koje je boje voda s nebom mesala da nam zivot da...tu ispod duge od suza napravljne:(

10. @ real doolio: ne znam gde si našao taj recept za preparaciju, ali što se tiče kućne radinosti, previše je komplikovan. Ja koristim mnogo jednostavniji. Inače se skoro profesionalno bavim konzervacijom i restauracijom, i to je otprilike prva stvar koju naučiš kad kreneš da se petljaš s tim stvarima.

I da, moram da pitam: da li je iko ovde ikad slikao jajčanom emulzijom? Pošto mi treba mala pomoć oko toga...

11. Real Doolio i Prste, tek sad videh! Izuzetno dobro, nemam reci!

12. Bravo Merci, prva tri nisam ranije video. Odlicni! Poceo sam da vezbam crtanje portreta, uradio sam 4 i mogu ti se pohvaliti da rapidno napredujem..Ko zna, mozda naletim u Budvu na leto pa pocnem i da tezgarim ;]

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.