Brisanje glupih definicija

1. Čim dostignu +/- skor od -5 i više da se definicije automatski brišu. Ne znam da li je to i kako izvodljivo, ali bi i moderatorima i ostalim autorima skratilo, jednima posao a drugima izgubljeno vreme.

2. онда не мош да пишеш спрдачке и оплодимо гробље дефкаре, ПРОТИВ!!1

3. Ti čitaš definicije?

4. Никако. Видео сам пункур, да кажемо, солидних дефки које су у опаком минусу из разних разлога. А и обрисаће се саме од себе дефке типа ћале-отац, гиље-патике, стављене на насловну и покупиле по сома минуса.

5. ja sam protiv zbog ovoga sto somi kaze i zbog toga sto je dobra zajebancija u komentarima

6. Što se svi toliko trude da smisle nešto da olakšaju poso modelatorima....ako su se prihvatili toga nek ćute i rade

7. Proliv, jer stvari poput Plee i malog kera ne bi ugledale svetKlost dana.

8. Никако. Видео сам пункур, да кажемо, солидних дефки које су у опаком минусу из разних разлога. А и обрисаће се саме од себе дефке типа ћале-отац, гиље-патике, стављене на насловну и покупиле по сома минуса.

Kao i smrt patrijarha Pavla.
    Što je nedopustivo.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.