Prijava

Arlekin

Без размишљања могу да кажем да је ово суво злато од албума и да дуго, дуго ништа боље нисам чуо. Подсећа мало на рани Џенезис, али, цео албум је тако слојевит и добро одрађен, одмерен да сам остао без речи. Открио сам га пре два-три дана и преслушао сам га већ пет/шест пута сигурно.
Мрачнији арт рок из 2014. директ из Украјине. Јебига, има нешто у томе да срања у земљи имају прилично утицаја на уметнички исказ.

Фантастично, немојте пропустити ово благо. Препорука да не може јача.
ПРЕСВРШ!
http://arlekin.bandcamp.com/album/disguise-serenades

Kanađani su zakucali ovim albumom! A da ne govorim koliko sam oduševljena što su stavili F.T.W. kao prvu pjesmu, odmah su udar izvršili! Preporuka za one koji vole dobri stari heavy, ovo je dragulj.

https://www.youtube.com/watch?v=P1jj6WLJENk&t=236s

Maya berowic novi singl marina tadic nova pesma pozdrav

Blackfield, istoimeni album im nije loš ima par interesantnih pesama

Mad riders of stoned falcons

Sjajan mladi bend iz Vajominga. Mešavina post-panka, progresiv trensa i det metala. Rifovi su dugi i brzi, pevač peva kao da je mešao pelinkovac i spid i vokal mu malo podseća na Stivena Heksbridža iz Sleepy Islandersa. Bubnjevi su malo lenji kao da bubnjar udara preko kurca. Primetan je uticaj Sema Perkinsona i Boltonsa na njihov rad. Prvi album "Joy of Relegation" im je remek delo, drugi album "The Shepards love and the destruction of Winnipeg" je dosta komercijalni treći album im izlazi tokom 2017. i vedećemo na šta će da liči i u kom pravcu će da ide bend.

Pošti većina nemate sluha a bogami ni njuha da bi vidjeli kolika ste govna, razmisliću da li kasnije da predložim koji bend.

Sad vam evo dva linka koji su vezani vas jednobendofile.
Prvi je https://muspy.com, koji ima čak i aplikaciju za smartfonove! Uneseste ime benda/izvođača, kliknete na follow ako je to taj, a u podešavanjima imate da podesite da li želite da vam notifikacije stižu mejlom, onda o čemu da vas obavještava, o novim albumima, kompilacijama, singlovima... Obavještenja nekad znaju da kasne, tojest da ne stižu u isto vrijeme kad izađe nova muzika koju pratite, ali pretpostavljam da je to zato što je sajt open-source, što valjda znači da nije komercijalan vrv.

Drugi je https://git.fuwafuwa.moe/SMLoadrDev/SMLoadr
Služi za slušanje muzike ;) Nije lijepo bez naknade uživati u tuđoj glazbi. Fajlovi su u mp3 i FLAC formatu, potrebno je da napravite nalog na deezer.com, ulogujete sa na aplikaciju smloadr-a i unesete link do željene muzike.