Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Шта мислите, колико и како се манифестује и код којих људи? Да ли су то неостварени људи, да ли су то људи који су касно схватили да су у младости били пичке или шта? И да ли човек у том периоду више личи на пубертетлију или предпубертетлију?
Матора коњина у клубу, са ђинђувом и клинком.
Ја мислим да се доста манифестује код људи који никад никоме ништа нису докказали, па им се опет јави жеља мислиећи да су сада јачи, паметнији, бољи. А у ствари су и даље го курац.
Kada ti otac oženi nesvršenu studentkinju filološkog, kupi džip i kožnu jaknu i uzima ti onaj katalog od avona kad ide da kenja. Tako je s mojim starim bilo.
Може да се испољи на разне начине, само их треба набројати. Мислим, не треба него можемо.
Ovo je bolno koliko je tačno.
au brate, evo mene vec u tridesetim to krenulo da drma.
to ti je muski klimaks, samo za razliku od zena, koje se pomire sa cinjenicom da pocinju da umiru, mi se ukenjamo i radimo sve samo da produzimo iluziju da smo jos uvek mladi i puni snage. ako cu po sebi da gledam, to ti je kombinacija neostvarenih ambicija i saznanja da nikad neces vratiti protracene godine. kod nekoga se to manifestuje tako sto pokusavaju da uhvate slatku pticu mladosti tako sto ce izgledom i ponasanjem imitirati "modernu omladinu". i to ti bude vise kao da su studenti, ne pubertetlije. dok neki drugi (kao npr ja) padnu u totalnu depresiju, toliku depresiju da cak nemaju volje ni da se propiju.
To je mnogo dobra stvar od Faith No More.
http://www.youtube.com/watch?v=UIuOWv-mLP4