Криза средњих година

1. Шта мислите, колико и како се манифестује и код којих људи? Да ли су то неостварени људи, да ли су то људи који су касно схватили да су у младости били пичке или шта? И да ли човек у том периоду више личи на пубертетлију или предпубертетлију?

2. Матора коњина у клубу, са ђинђувом и клинком.

3. Ја мислим да се доста манифестује код људи који никад никоме ништа нису докказали, па им се опет јави жеља мислиећи да су сада јачи, паметнији, бољи. А у ствари су и даље го курац.

4. Шта мислите, колико и како се манифестује и код којих људи? Да ли су то неостварени људи, да ли су то људи који су касно схватили да су у младости били пичке или шта? И да ли човек у том периоду више личи на пубертетлију или предпубертетлију?

Kada ti otac oženi nesvršenu studentkinju filološkog, kupi džip i kožnu jaknu i uzima ti onaj katalog od avona kad ide da kenja. Tako je s mojim starim bilo.

5. Може да се испољи на разне начине, само их треба набројати. Мислим, не треба него можемо.

6. Ја мислим да се доста манифестује код људи који никад никоме ништа нису докказали, па им се опет јави жеља мислиећи да су сада јачи, паметнији, бољи. А у ствари су и даље го курац.

Ovo je bolno koliko je tačno.

7. au brate, evo mene vec u tridesetim to krenulo da drma.

to ti je muski klimaks, samo za razliku od zena, koje se pomire sa cinjenicom da pocinju da umiru, mi se ukenjamo i radimo sve samo da produzimo iluziju da smo jos uvek mladi i puni snage. ako cu po sebi da gledam, to ti je kombinacija neostvarenih ambicija i saznanja da nikad neces vratiti protracene godine. kod nekoga se to manifestuje tako sto pokusavaju da uhvate slatku pticu mladosti tako sto ce izgledom i ponasanjem imitirati "modernu omladinu". i to ti bude vise kao da su studenti, ne pubertetlije. dok neki drugi (kao npr ja) padnu u totalnu depresiju, toliku depresiju da cak nemaju volje ni da se propiju.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.