Помешао сам ауторе

1. Обично ми се дешава да помешам два или више аутора несвесно. Да ли се то и вама дешава. Које ауторе ви мешате и зашто?

Ја ове често мешам:

Буксноманијак- Електричар
    Стивен- Bruce (Увек мислим да је то један аутор због оног тренера Стива Бруса што је тренирао Сандерленд)
    Gamby- Champy (Због сличности имена)

2. Champy i Loksi
    ne znam zasto
    Dr Jankovic i Jovicic

3. Мешао сам у почетку Букснетину и Буксноманијака, из очигледних разлога, и кад видим Самчевића на форуму, често прво мислим да сам ја (дакле, Сидрашевић).

4. Koliko vas je pomiješalo remea i remca?

5. Е да и Тхе Форестера са Тхе Проф, јебеш га, слично.

6. Мешао сам у почетку Букснетину и Буксноманијака

Такође.

Koliko vas je pomiješalo remea i remca?

Ја, док нисам почела да се дружим с Ремеом.

7. Kuplunga i Cokulića, ne znam zašto!
    Buksnomanijaka i Buksnetinu.
    Gambija i Champija.

8. Не могу да верујем да ме мешају са Гуд Гај Грегом Чампијем лоло, изгледа да нисам толики хејтер!

9. Ja sam prvih pola godine brko pekija, pekija džema i džimija. Pojma neam zašto.

10. Тхе Форестера i Тхе Профа, pojma nemam zašto. I ove buksne sam mešao al' više ne.

11. gamby i kizo. Još uvijek ponekad pomislim da je to isti čovjek.

12. Електричар и зависник. Зато што зависник има мераче за струју на аватару а електричар је електричар.

13. Brate po čemu smo ja i Buksnomanijak slični kad nas mešaš?

14. Е да и Тхе Форестера са Тхе Проф, јебеш га, слично.

И Јавио меша мене и Сидрашевића.

15. Букснетину и Буксноманијака

Koliko vas je pomiješalo remea i remca?

16. Mešam Пеки д џем i Pekkia, razlozi očigledni.

17. ja bas buksne nikad nisam mesao
    osim s pljugama,lol

18. električar
    Brate po čemu smo ja i Buksnomanijak slični kad nas mešaš?

Шта си хтео да кажеш елек ?

19. Brate po čemu smo ja i Buksnomanijak slični kad nas mešaš?

Štajaznam.. Mešam vas zato što često čitam vaše defke, da ne kažem da vas pratim :D A i obojica ste nešto pisali po krajiškim temama tako da verovatno zbog toga. Još kad je on bio potpisan kao manijak, e tad vas nisam razlikovao uopšte.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.