Помешао сам ауторе

1. Обично ми се дешава да помешам два или више аутора несвесно. Да ли се то и вама дешава. Које ауторе ви мешате и зашто?

Ја ове често мешам:

Буксноманијак- Електричар
    Стивен- Bruce (Увек мислим да је то један аутор због оног тренера Стива Бруса што је тренирао Сандерленд)
    Gamby- Champy (Због сличности имена)

2. Champy i Loksi
    ne znam zasto
    Dr Jankovic i Jovicic

3. Мешао сам у почетку Букснетину и Буксноманијака, из очигледних разлога, и кад видим Самчевића на форуму, често прво мислим да сам ја (дакле, Сидрашевић).

4. Koliko vas je pomiješalo remea i remca?

5. Е да и Тхе Форестера са Тхе Проф, јебеш га, слично.

6. Мешао сам у почетку Букснетину и Буксноманијака

Такође.

Koliko vas je pomiješalo remea i remca?

Ја, док нисам почела да се дружим с Ремеом.

7. Kuplunga i Cokulića, ne znam zašto!
    Buksnomanijaka i Buksnetinu.
    Gambija i Champija.

8. Не могу да верујем да ме мешају са Гуд Гај Грегом Чампијем лоло, изгледа да нисам толики хејтер!

9. Ja sam prvih pola godine brko pekija, pekija džema i džimija. Pojma neam zašto.

10. Тхе Форестера i Тхе Профа, pojma nemam zašto. I ove buksne sam mešao al' više ne.

11. gamby i kizo. Još uvijek ponekad pomislim da je to isti čovjek.

12. Електричар и зависник. Зато што зависник има мераче за струју на аватару а електричар је електричар.

13. Brate po čemu smo ja i Buksnomanijak slični kad nas mešaš?

14. Е да и Тхе Форестера са Тхе Проф, јебеш га, слично.

И Јавио меша мене и Сидрашевића.

15. Букснетину и Буксноманијака

Koliko vas je pomiješalo remea i remca?

16. Mešam Пеки д џем i Pekkia, razlozi očigledni.

17. ja bas buksne nikad nisam mesao
    osim s pljugama,lol

18. električar
    Brate po čemu smo ja i Buksnomanijak slični kad nas mešaš?

Шта си хтео да кажеш елек ?

19. Brate po čemu smo ja i Buksnomanijak slični kad nas mešaš?

Štajaznam.. Mešam vas zato što često čitam vaše defke, da ne kažem da vas pratim :D A i obojica ste nešto pisali po krajiškim temama tako da verovatno zbog toga. Još kad je on bio potpisan kao manijak, e tad vas nisam razlikovao uopšte.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.