Помешао сам ауторе

1. na pocetku sam mesao elektricara i ziklona

2. Уникат, нико ме није мешао! Јао какав сам баја, ипак само ја јурим младе невине рибе лололо....

3. Hugocaveza i Huga (ili Chaveza), očigledno. Lavanda, Lotusov cvet, Lavender girl, sve mi to isto. Francky i Frenki delevra u početku. Buksnomanijake.

EDIT: Zajebah se.

Francky i Frenki delevra u početku.

je jedna osoba, ja sam Frenkija Delevru pomiješao s nekim drugim, cne znam kako se zove, eto kolko sam ih pomiješao.

4. Ja sam u početku svog bitisanja na sahajatu mislio da su Sos, Dub, Remac i Reme sve jedan te isti lik sa više duplih. Posle sam samo mešao Remea i Remca.

5. Ja sam jedno vreme mešao dotera i duba.

6. ja dotera,tulumbca i tandrcka(etomene)
    mislio sam da je to sve jedan lik

7. Ja duba, remca i kizu. I druge bosance. Mesala sam vecitog cinika i dvajta, i frenki vajlda i delevru.

8. не мешам ауторе, мешам жене.

9. Ја Електричара и Електричара :)))

10. I Bosance sam miješao i pojedine još uvijek miješam. Mene su oni BUKVAlno isti.

11. Butt

Ja duba, remca i kizu. I druge bosance. Mesala sam vecitog cinika i dvajta, i frenki vajlda i delevru.

Лоло, ТИ МЕШАШ! ;)

12. pre sam mešao Jogurta i Burzuma, eto priznavam!

13. ТИ МЕШАШ!

Svaki dan. Razbijam kako kuvam.

14. ја мешам КАФКУ у ГРУЧА МАРКСА. Не готивим ни једног ни другог, па ваљда зато. А најјачи пример за то је кад сам сазно да је Пантела Кафка, пре него што је он објавио то, Данкану сам на ПВТ реко да је Гручо Маркс Пантела. И кад се Кафка одао, ја се сетио да није он лололо И тако!

15. Ma ajde, mešati remca i remeta je objašnjivo, kao i mešanje pekkija i džema.

Ja sam u početku mešao stefija kostića i fejzbukmanijaka.

16. Ja sam u početku mešao stefija kostića i fejzbukmanijaka.

Брате ај како мајке ти?ллолол

17. Ја сам мислио да су Данкан, Цара и Могша све један исти аутор :)

18. ne znam, slobo....evo vraćam film, tad je bila otvorena tema sa fotografijama vukajlijaša, i ja sam kao svaki novi vukajlijaš, stalker, mor'o da pogledam. i tad sam video i stefču i tebe, razmak par strana i mnogo ste mi bili slični...

19. u fejze šta ti reko......... <3

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.