Novi selektor
  • Matko96

Po vašem mišljenju ko treba da bude novi selektor fudbalske reprezentacije?

• Sale d snajperist

Niko novi samo Antic se vrne.

• Šalabajzer

Kapelo, taman je sad slobodan.

• Matko96

Ja bih nekako najviše volio da to bude Tumbaković.

• Sale d snajperist

Cek pricas za Srbiju ili?

• Matko96

Za Srbiju,naravno.

• CapooN

Fridrih XXXIII

• Срета-Штета

Сложио би' се са Снајперистом, најбоље да опет доЏе Антара. Међутим, пошто је вероватноћа да ће се то десити између 0% и 0 одсто, препоручио би' Салета Станојевића. Али пошто сам чуо да ће се одлучивати између Михе и Тумбака - нисам паметан. Можда ипак Тумбаковић, ш'а знам...

• Dub

Nek ostane ovaj što je sada v.d. Za nekoliko godina nek ih preuzme ovaj što vodi klince. Taman kad oni dođu u seniore.

• Радјард Куплунг

Дефинитивно Дамир Чакар, ако га измоле.

• Kingdom

Иако сам Звездаш, било би фино да дође Станоје јер он НЕ ДА НА СТРУКУ!

• Sterija

Rajevac, ako je moguce.

• Слепи

Vladimir Anđelković! Jest amaterski i jest košarkaški trener, ali je dobar.

• RazaL

Aleksandar Stanojevic!

• Blake Griffin

I'te bre u kurac sa Stanojevićem. Ako nas taj retard bude vodio, jebeš mi mater ako ikad više budem mogao da navijam za naše. Novi selektor - Miha!

а можда чак бих пустио и Пиксета да се опроба

Može!

• Давид

Ако не Антара, онда Рајевац, Миха или Станоје, а можда чак бих пустио и Пиксета да се опроба. Странац као последња опција.

• brdac

Антић би био најбоље решење али док су ови ту нема шансе. И нек ми неко каже да ли је логично да ова сада власт бира селектора а после тога су избори? Ваљда нова власт треба да изабере након избора.
    Рајевац и тако неки из домаћих клубова никако јер немају појма. Јанковића нека у младој, а Станоје нек се врати у Партизан кад отерамо Ђурића. Тако да су моји кандидати: Голац, Миха, Тумба.

• Groka

Ćiro Blažević. Ćiro roditelj za sve ove gore nabrojanee..