Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Za početak, tražio sam staru temu ali nisam našao, pa zato ovde postavljam pitanje.
Ima jedan film koji mi se mota neko vreme po glavi ali nemam pojma kako se zove. Uglavnom sećam se par scena, kao neki dečak hoće na utakmicu Njukasla ali nema para za kartu pa valjda krade ili tako nešto. Onda ga uhvate i dobije društveno koristan rad. Poslednja scena on kod neke bakute, čija je zgrada pored Sent Džejms Parka, sa terase gleda Njukasl. Ako neko zna koji je ovo film neka napiše ili neka mi da link za staru temu.
http://vukajlija.com/forum/teme/20473-zna-li-neko-koji-je-ovo-film?strana=24#post_1848361