Prijava

Jericho sez:

Pedercine, slabici i kukavice - u 3 reci to su snajperisti. Nema jaja da igra 1 na 1 jer je uvek slabiji, pa se zato steka, igra nesto izdaleka, glumi taktiku. Kakva kurac taktika, pederana obicna.

Osim, ako ne koristi Scout-a. U tom slučaju se mogu smatrati taktičarima (aim for the head, damn it!)

inače, to mesto je samo za sebične wankere. ništa produktivno za tim ne rade gore. Trebalo bi da oslobađaju taoce, a ne da podižu svoj e-peen količinom fragova koje naprave odozgore. Osim ako im nije sasvim dosadno, u tom slučaju ga lolaju gore.

A u ostalom, ko još igra Assault danas? :)

Btw, ne igram Counter, vec Cross Fire, ali ono sto sam rekao vazi za svaku online igru. Volim i ja da igram snajper igre, ali online snajper je gej, da ne kazem pederski all the way.

Snajper nije gej, samo treba znati igrati sa njim, nije puška da ideš prvi. Ali je taktički dobra stvar na početku runde (5 na 5 kad se igra). Gotovo svaku noć igram bar po 2 meča na kanteru, sve zavisi koja je mapa, negdje je awp najbolje oružje, negdje je najgore.
Npr. kada se igra 5 na 5, de_nuke, awp kod terorista je sranje, zadržavanje igre, nepotreban skroz. Ako se igra de_train, awp je jedno od najboljih oružja.
Sve ima svoje...

JA GLEDM KAKO REMAC SNAJPERIŠE!!!!