Dupli nalozi

1. Zanima me kakva je situacija sa duplim profilima i kakva su pravila pošto nigde ne piše nešto o tome.
    Par pitanja:
    1.Kada je dupli dozvoljen, posle trajnog bana ili može neko uporedo da ima dva ili više naloga ali bez međusobne interakcije?
    2.Ako već ima neko dva naloga a ne lajkuje svoj originalni nalog, jel i onda može da bude banovan?
    3.Kakva je situacija sa istorijom banova tj. ako neko ima istoriju banova i bude na kraju banovan trajno i onda kada napravi novi nalog, jel onda mu se ta istorija od prošlog naloga vezuje za novi nalog i nastavlja gde je stao ili novi nalog - novi autor?

Ne pitam zbog sebe. Zanima me kakva je procedura oko duplih. Toliko

Ako imaju još neka pravila, neka neki raspoložen MOD napiše ih.
    Hvala!

2. Nema pravila, sve je to "idi mi dođi mi".

3. фора је да све смеш са дуплим да радиш ко и остали чланови, ако те не провале.. нпр. ја сам направио дупли налог да модеришем (урад) и за сад ме нико није провалио.

4. Урад је Царин налог, само тићу људеи.

5. može neko uporedo da ima dva ili više naloga ali bez međusobne interakcije?

može.

Ako već ima neko dva naloga a ne lajkuje svoj originalni nalog, jel i onda može da bude banovan?

ako ne pravi nikakve probleme, mož' da ima 100 duplih naloga, neće zbog toga biti banovan.

Kakva je situacija sa istorijom banova tj. ako neko ima istoriju banova i bude na kraju banovan trajno i onda kada napravi novi nalog, jel onda mu se ta istorija od prošlog naloga vezuje za novi nalog i nastavlja gde je stao ili novi nalog - novi autor?

ako smo nekog uklonili trajno, i to sa nekim jakim razlogom, trebalo bi da uklonimo i njegove nove naloge kad se pojave.
    ali, ne može sve biti tako striktno - neko može doći inkognito poslije trajnog bana, pa se ponašati skroz normalno, pisati recimo sjajne defke itd. onda malo vijećamo šta ćemo; nema potrebe da ga banemo ako nije problematičan, kontaš.
    a neko može doći i nastaviti po starom, sa recimo spemom sajta ili vrijeđanjem, i nikako da se urazumi.
    dakle, u zavisnosti od situacije ali i od kvaliteta člana o kojem se govori.

i da, kad je nekom banovan originalni nalog na recimo 7 dana, ne bi trebalo da se pojavljuje s duplih. treba da oladi, zato je i poslat u ban.
    e jebiga, nekad ih ne vidimo; a i mi smo ljudi.

6. Банујте Славкове дупле и остаје нас на сајту да попунимо један минибус.

7. pa to nam ne bi bilo od koristi, gambiša. :)

Урад је Царин налог, само тићу људеи.

kvariigro.

8. http://vukajlija.com/kako-sam-ubio-sopstvenog-oca/543866 збога овога сам био банован на дуплом, разлог "лоше троловање дефиницијом". ШКК, нит сам троловао нити сам давао оцјене овом налогу.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.