Хуманитарне акције

1. Samo razmak stavis da moze da posalje.

2. Hoce sa razmakom.

3. nece, probao sam razmak pa a

4. Povremeno zatrokira mreza zbog prebukiranosti, ali ako nece jednom probajte ponovo.

5. Katarina Rebraca - prva asocijacija
    Bas sam antiheroj

6. Jebiga Maestro, u potpunosti te razumem. Ali eto, ako ti ista znaci iza ove organizacije stoje Milosevi i moji drugari i ja.

7. Nakon skorog prikazivanja sveobuhvatnih talenata koje ovaj mladi čovek poseduje, mislim da bi stvarno bilo lepo s naše strane da se malo otvorimo i omogućimo momku da prati internet zbivanja kako valja i da može gledati filmove u 720p, a što ne i u 1020p. Ako ste mogli da se otvorite i pokažete da ste ljudi za žrtve obrenovačkih poplava, mislim da možete/mo da i ovde ispadnemo ljudi.

http://s12.postimg.org/pwd16om4d/avb.png

8. E kad sam ja to pričao za Armina

9. Pa bio red da se ti najviše i otvoriš. Što se mene tiče, ja mu nabavljam UPS (da mu ne rikne pošto ima staru instalaciju u stanu) i veliki monitor. Od mene kao izbeglice - dosta.

10. Kupiću mu ja sam. Tj Pseto i ja. Zbog njega momak ne nosi džemper preko košulje

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.