Има ли на овом сајту људи са њњњ.србовање.цом ?

1. ?
    Ако има, који Бам је био никнејм тамо?
    Знам да је доста људи, од кад је рикнуло србовање почело да блеји овде, па ме чисто интересује - ко је ко.

2. E, što se desi sa srbovanjem sajtom? Ono biješe jak sajt, ja sam se kida' od smijeha na slike, komentare i smajlije na slike. Nisam bio registrovan tamo, a možda i jesam, ne znam sad, ali ako jesam bio, ništa ja tu radio nisam, samo gledao slike.

3. Ja sam sa sajta www.vrbovanje.com
    Nick mi je bio madam54

4. Imao sam ja par slika okačenih tamo, nick mi je bio isti kao i ovde, ali sam u jednom trenutku ukapirao da previše vremena gubim na četu (btw, jedna naša glumica je visila tamo), pa sam prestao da navraćam tamo.

5. A glumica je do moga, pojavila se u dve serije i tri predstave. Necu da je imenujem, al` vise su je velicali ortaci iz kraja, nego sto ju je prepoznavala raja.

6. Ја сам на њеном имдб профилу избројо четири филма. То је неважно, ал била је својевремено један од проминентнијих чланова (Корња кру, мање-више елита њњњ-а).
    Ја сам био тамо под ником међедмате, ал сам углавном лурково, без неког посебног активисања.

7. Е сећам се међедамате.
    Ја бејах Рамбо килер

8. Сећам се, ти беше лик са гифом Рамба који говори "Жикина шареница је кева"?

9. al nije bio rambo vec Kobra :)))

10. Ja i tamo bila Van Goga,al' sa drugim passwordom,hehe :)

A jel' se sećate Lalaponca?Čika Lala bio pravi gentlemen :)

Sećam se i Beauty-a,imao blesav avatar :))

11. Јес да је благи некропост, ал ае...
    Сећам их се свих, Бјутија сам упознао, фин човек.
    Што се Лале тиче, он ме је увек збуњивао и јебено никада нисам успео да скапирам шта оће да каже. Ал да је џентлмен био, то је истина.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.