Dota 2

1. KOJI KURAC VISE?!
    DIGNEM SISTEM I DALJE MI ZABADA!!!!!!!!!!!!
    POLUDECUUUUUU!!!

2. auuuuuu ....kakav sad fajt

3. Sjajan drugi gejm c9-vg

4. AUUUU jel gledao ko ovo?

5. SUPER-SAMAAAAA~!!!!!!!!!!!

Idemo Vici!!! YEAAAAAAXXXXXX

6. Ovo je 90% silar morfling. IDEEEEMO GORANEEE

7. I VICI JE U TOP 3!!! POGODIO SAM BRE! TOJETO! IDEMO VICI!!!!1

8. Jebeno ne verujem da su slepci dopustili morfu onakav farm i da ih onako silovito jebe. Ja sve u fazonu gotivim ih jer nisu favoriti i jer su mi envi i singsing gotivni igrači. Kad malo bolje razmislim, ko ih jebe kad su glupi. E da, i stvarno smaraju ćinezi zdumom. Baš ono mnogo. Jeste jedan od najjačih heroja, ali brate, uzmi nekad u jebenom ćivotu fazon lajfstilera umesto njega i sklopi mu jebenu orhideju ako toliko drkaš na jebenog op heroja i sajlens. Aukurac.
    Realno, mnogo je bilo baš opakih fejlova na ovom Internešnalu, koliko god da je baš dobrih mečeva bilo, a bilo ih je, nije da ih nije bilo.

9. Lvl 1 rosh je jebena glupost, pogotovo kad imas bolji draft, ali ne, envi oce da dobije gejm na foru majmun. E pa jepse sad. Mada ono, uzeli su 500-600k ali da ispadnes na najgluplji moguci nacin...

10. Inače, sljedeće godine se international organizuje kod vas u Srbiji

11. U koliko sati je finale i kad?

12. U areni?

Nznm, viđeo sam samo na redditu eo ti paste

NEWS: Next TI to be held in Belgrade, Serbia

Even though TI4 is still going on, the location of following one has already been announced by Valve. Next year, we'll be moving from Seattle to Belrade, capital of Serbia, where we'll witness the battle for Aegis of champions between 16 best teams from around the world.
    Even though Serbia has yet to offer some famous names to Dota 2 scene, Valve decided to invest in it in this way, saying that not many other countries in Europe have the solid venues with fitting prices and large fanbases like Serbia does.
    Once we are through with final match between Vici Gaming and Team Newbee, we'll know who's going to defend the title of winner of The International, next summer in Belgrade.

13. Brate, tako piše, nijesam gledao na sajtu dote, ali moguće da su samo rekli tamo na TI u nekom intervjuu. Muka me sad opet da ulazim da vidim source, znam da je neki developer ili kako se već to zove to reka.

14. Bullshit. ↑

Izgleda da će finale biti snore-fest sa 10 Kineza. Ipak, dajem manju prednost NewBee-ju i to u 5 igara. Moja prognoza je da će se igrati svih 5 mečeva.

15. NeeBee ubi boga u njima u drugom gejmu, totalno nekineska igra.
    Više bi volo da NB osvoji nego VCG, možda zbog toga što su jedva prošli plej off i kasnije pocijepali sve najbolje.

16. kad je to finale?

Upravo se završilo.

Rasisti pobedili.

Ai bilo je najdosadnije finale ikada. Sve se igre rešavale u petom minutu. Icefrog mora da nerfuje pushing metu.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.