Dota 2

1. A i nije neki kombo, jer se dijeli dmg .. I mogu se sklonit iz mystika relativno brzo, nije to blek hol da ih drzi dovoljno dugo tu ...

2. Dobar je DS i sa razorom.

3. Ma ne kažem ja da je najbolji kombo ali ds je solidan pick i dalje. Mislim da je dobar 1v1 protiv levijatana... jbg nema hard disable ali se uklapa fino u ovu metu sa skyom i voidom (mada je i void sad uglavnom offlane a ne trilane farm)

4. Koji ti je heroj levijatan jebo te levijatan više....

5. Zeleni veliki brate kao ajkula. Onaj što ga kunka mrzi. EDIT: Tidehunter bravo...

Nikad se neću navići da lanaju zovem templarka, njega tajd i nevermora shadow fiend.
    Drow ranger će uvijek bit traxerica a windranger ću zvat windrunner pa sve da budem igra dotu 2 još 50 godina...
    Inače viđeh da će pit lorda izgleda da zovu "pyre lord" ne pada mi na pamet da promijenim kako ga zovem pa sve da će mi nubovi na CM kad kažem pick me offlane pitlord pikovati earth spirita...

6. I da.. kakav je to heroj night stalker... zar nije moga jednostavno da se zove balanar. To je jedno od moćnijih imena bilo. Barathrum (iliti Bara isto)

7. Smor mi je da kucam "Hey be careful spirit breaker is charging"... na D1 mi je bilo dosta da napišem "bara care"

EDIT: I najgori fail od imenea "wraith king"... jebem ti mater volvo, pa ono je kostur.
    Jedino ime na koje sam se navikao je timbersaw... Shreder je bilo kul ali jedan je Sekač!
    I da, mislim da bi se yurnero bolje uklapalo uz model juggernauta mada šta znam, tu su mi neđe. Nekad ga zovem jurnero, nekad juger

8. Koliko smara C9 sa onim Doom-om jebo ih Doom u dupe žuto kinesko.

9. Doom je najjaci na ovom TI. Nije dovoljno OP za prvu ban fazu, ali opet jebe ako ga ugrabis. Gde god da ga stavis ima da nadje farm, a ulti je insta -1 za protivnika.

10. Pa ciganski rice picker pick, klasično kinesko ciganisanje, prvi pik Doom u sva tri gejma protiv Na'Vija, a onda nakon poraza banuju Enigmu, Invokera i ostalo čime su ih ovi pobedili.

11. Jebiga brate, boli njih kurac, igraju da uzmu te pare, ne da bi tebi, nama bilo zanimljivo... Jebiga, preveliki je ulog da bi uzeli shit heroja, da bude lijepo za oko ... Sto im ga navi nije banovao kad znaju da ce da ga igraju? Eto i singara je 3 gejma igrao embera, jebe mu se ..
    I navijev pick u trecem gejmu je bio supacki, i milo mi je sto su onako pukli, iako su mi omiljeni tim ... Od kad igram dotu navijam za njih, za njih i c9 ... Mada cisto sumnjam da c9 moze da dogura u prva 3, male su sanse, ali eto, nadam se ... Znaci, kad je navi otpao, neka bude da sam za c9 i EG... artz!

12. Добро, капирам да су милиони у питању, али ми се сере од трај хард кинеза. Смарају јебено. Сваки кинез је онај стереотипни штребер азијат из филмова.

13. A to jeste, ni ja ih ne volim, dok cupara drka na njih lolololo :D

14. venge obrnula ovaj gejm

15. Kinezi igraju najbolje organizovanu dotu. Jeste, imaju monoton stil igre ali bar nijesu šupački alijans koji se pobije jednom u toku gejma... obično u 50om minutu.
    Najbolje early gankove imaju kinezi i što se tiče kerija mislim da ih niko ne igra ka oni. Ne vidim tu ništa toliko strašno da bi neko priča da se ciganišu, jes da im je midgame farmfest ali bar ne moram da vičem svaka 2 minuta "Hvost brate... zašto stojiš tu kao debil" ili "Papi bratelo, je l igraš ti jednom rukom" ili "Omg rezolušn, koji kurac, bači posrani shift sa puckom"
    Kad gledam Na'vi, empire ili alijans imam često osjećaj da sam igrao umjesto nekoga tamo da ne bih fejla tako loše. Bar par puta u toku gejma mi se to desi.
    Fnatic i EG su mi npr. okej i kul su ekipe. Mouz su mi ogavni baš.

venge obrnula ovaj gejm

Vrhunski sejv na vipera onamo kod rošana

EDIT: da se razumijemo nije da ja volim sve kineze ali Vici mi je omiljeni tim jer sam najviše foritza posudio od njih. DK mi je gotivan isto. Newbee mrzim a iG mi je skroz neutralan. LGD je kul isto, najviše jer su u zadnje vrijeme autsajderi na kineskoj sceni (mada sad izgleda drugačije)

16. evo ga techies. ode i ovo malo normalnih pubova u kurac.

17. da, sad vidim da ga je artizi igra :D Skidam replay odma.
    Kako ću nubine da vatam sa minama kod sikret šopa i da bačam suisajd! HESBOLAAAAAAAH!

18. Može li ko da mi kobjasni koja je fora s ovim mečevima između KlaudNein-a i Vičija i LGD i DK? Zašto se igrao samo jedan gejm?

19. Zbog alstara valjda ... nastavice danas :D

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.