Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ma jok, cepajte onda vi to ranije, meni ionako laguje, tako da bolje igrajte s Mantom, a ja posle ako naletim uvece...
Kobe isto ne može danas.
Danas je valjda taj fudbal arlovskom, dub ništa nije odgovara a i kobe ima neke goste kako sam izvalio pa onda ako nemate obaveza sjutra da se dogovorimo?
Što se toga tiče ja mogu sad al mi je bezze ako ne igraju ljudi sa kojima igram fazon 90% vremena a noćas mi je glupo ako ne može arei jer mi je merak da ga dobijem 5v5.
OCU I JA, OCU I JA!
ako ima mesta... al napisite ovde kad tacno, posto ne igram kod mene kuci, pa da znam da se organizujem...
Dajte fino da se dogovorimo brate, niko nije spominjao VOS i obaveze do danas .. Mozete li sutra? Koji termini?
a da se napravi spisak recimo, ko bi sve igrao...
-Kobe
-pazl
-Arei
-Arlovski
-Grifin
-neamnadimak
-dub (valjda)
-david
-bez secera
-ogma (valjda)
Eto, tu nas je 10
-pazl
-Arei
-Arlovski
-Grifin
Prebači ovog areija dolje i ja sam zadovoljan da budu takve ekipe.
3 gejma -cm igramo lagano biće vremena za tolko.
e, sto se mene tice moze kad god. samo da bude na vreme dogovoreno (barem sat i po, dva ranije) i da ne dolazi do promene plana
i za timove mi je svejedno
Видим да је вечерас отказано, што ми се ђасви, јелте, јер радим до зеро:зеро часова, док стигнем кући и такото, било би око 1 већ...
Елем, сутра сам слободан после 4 по подне, било би до јаја да се организује нешто око 6-7 рецимо, то није лоше време, капирам?
Za nekih sat vremena cemo igrati David, Gtifin, Fejz i ja, pa ako oce jos neko...
јавите се.
ae ko je tu neka udje u dotu ljudi eee
igram ja igram ja stavi me tamo
Oćete li opet danas da popušite malo CG kurca?
Ja sam od 7 i po slobodan. Za sad je 1:0 za nas (mada je realno 2:0 obzirom da ve je mortredica pregazila 4:0 na bot lane i prvi gejm kad se onaj lik d/c-ova)
Ja ću igrati samo ako su s naše strane Arei i Tomdril, ili bar Arei, i naravno, da Arlovski nije kapiten. Gotivnijeg i iritantnijeg lika u jednom nisam dosad upoznao.
ajde da se dogovorimo za cetvrtak, jel odgovara svima cetvrtak? bolje je par dana unapred jer se ovako danas za sutra nikad necemo pohvatati.
moze cetvrtak u 11 uvece?
mislio sam ranije, 6-7 popodne
Ja idem za kotor danas, ne znam ocu li doci do cetvrtka
dodji, koji ces kurac u kotoru
e ne znam onda, napisite kad vam odgovara i u koje vreme. moram znati par dana unapred da se izorganizujem, ne mogu kao aj sad.